10-те най-популярни идеи за баня

 1. Смяна на мивката : включва премахване на всички, свързващи детайли, тела и аксесоари около ръбовете и спирането на водата. Добре е да погледнете също тръбите отдолу на мивката.
  keramo-granitogres-proekt-700x700
 2. Подмяна на плота:Включва дърводелски услуги, ако нямате вие самия дърводелски умения, за да откриете как се поставя текущия плот до стените или шкафове. Също така включва спиране на водата.
 3. Подмяна на ваната и душ системата : Може по принцип да се направи в един час, но бъдете сигурни, за сте получили система с размери, които се вписват добре на съществуващите тръби.
 4. Поставянето на плочки по стените или пода :Тази работа отнема много време, но не е твърде трудно за аматьори.Банята ще бъде неизползваема, докато вътре се поставят плочките.
 5. Инсталиране на плот за мивката на банята:Плотът е декоративна облицовка, която може да се постави и по-бързо, защото тя е по-малка.
 6. Инсталиране на нова тоалетна:Това може да бъде направено от аматьор, но изисква двама или повече души, за да се вдигне и да се поставят в тоалетната, както и поставянето на подходящи тръби. Водата трябва да бъде изключена.
 7. Подмяна на стара метална тръба с PVC тръби: Водата трябва да бъде изключена отново.Уверете се, че можете да получите правилните размери на тръбите, както и правилните адаптъри.
 8. Запушване или повторно запушване на ръбове около мивка или вана:Това може да се направи за един час. Уверете се, че можете да получите силикон за уплътняване на бани.
 9. Подновяване на съществуващите плочки:Това може да отнеме повече време, отколкото си мислите. Тя често се прави в тандем с повторно запушване на ръбове около плочки.
 10. Боядисване на стени и таван: включва пускането на два пласта поне полу-гланцираща боя, която може да издържа на тежка влага.

Източник: Магазин за гранитогрес, плочки за баня и аксесоари KERAMO

Related posts