Вечните рокерски якета от rockbunker

Модата при рокерските якета съществува от почти век. Дори до днес те са актуални и модни. Не бива обаче да се свързва тази връхна дреха единствено с мотоциклета и едрият мъж, който го е яхнал. Може би като неразделна част от екипировката на моториста именно коженото рокерско яке заема основно място, но то днес има доста разнообразни форми и модели.  Не само мъжете си падат по тях. Те са наистина стилни и са също толкова желани  и от нежната половина. Те са елегантни, прилепващи по тялото и предават наистина уникално усещане. Нашата кожа ги обожава, заради мекотата и сигурността която ни дават.рокерски якета - rockbunker

Тук рокерски якета – rockbunker са с атрактивни и модни модели. Кожените облекла са любими на много видни личности и световно известни звезди от киното, рок музиката и други. Тези рокерски якета са вдъхновени от времето на уестърните и до днес имат милиони почитатели. Не малко модни стилисти и дизайнерски къщи обръщат внимание на тези класически модели якета. Те не са просто универсални, те са завладяващи и супер удобни.

Мотористите ги носят не само заради здравият вид който показват, но и поради факта, че тази връхна дреха е страхотен изолатор при високата скорост. Когато се движи със сто и двадесет километра в час дори и в горещо време, ако тялото не добре предпазено, след като слезете от мотора ще се чувствате като пребит и със сигурност ще усещате силно болка в ребрата и гърдите. Но рокерски якета – rockbunker са идеалното решение. Те предпазват торса от условията, които се създават при движение.

Не само черният цвят е предпочитан за изработка на тези облекла. Разнообразието е много голямо и преобладават всякакви нюанси, които ги правят по-привлекателни и желани не само от мъже, но и от жени. Помните Елвис и неговите рокерски якета. Много клипове, които можете да намерите и в интернет пространството ще Ви припомнят , че краля на рока залага на най-различни цветови комбинации, когато става въпрос за кожени якета. Още много известни имена можем да изброим, когато си говорим именно за рокерски якета – rockbunker. Днес едни от най-ревностните им почитатели са рок бандите, както и актьорите от световен мащаб Силвестър Сталоун, Арнолд Шварценегер и други. Като се замисля няма филм, в който да не присъства това рокерско яке. То се е превърнало в символ на нашето време и всъщност е израз на непреходността, защото вече почти цял век не слиза от световните подиуми.

Related posts