Какво да очакваме от микроблейдинга?

С развитието на козметичната индустрия, на пазара излязоха все повече и повече продукти, които да направят външния ни вид точно такъв, какъвто сме си представяли в мечтите си. Можете да се къпете в разнообразие от кремове за лице, козметика за коса и тяло и какво ли още. Стига да искате и да имате финансовата възможност, имате на разположение шанса да използвате продукти от най-висок клас, които да дадат безупречни резултати и то трайни… Но можем ли да променим това, което ни е дала природата, без да се подлагаме на пластични операции и да харчим купища пари за тази цел. Ако успеем да коригираме поне някои дребни неща, ще има ли това същия ефект, както ако си запазим час за ринопластика, или лифтинг, например?

вежди

Лицето е основното ни „оръжие“, с което печелим не само своята, но и тази на другите симпатия. Когато се запознаваме с някой, или просто комуникираме с добре познатото ни обкръжение, основно хора гледат очите ни и затова е важно те да са винаги красиви и добре подчертани… Сега ще кажете, че за тази цел си има достатъчно много гримове, които ако нанасяме правилно и използваме редовно, ще успеем да постигнем заветната перфектна визия, но всъщност това далеч не е така. Не е така, защото, да, през деня когато сте с макиаж, ще изглеждате добре, но вечер след като той бъде напълно премахнат, Вашите несъвършенства ще излязат наяве, а Вие ще се чувствате притеснени от това да се покажете без временните подобрение, които сте свикнали да използвате постоянно!

Микроблейдинг в град Варна – същинската тема на нашата статия днес. Искаме да обърнем много специално внимание на този иновативен и много популярен в последно време начин да направим лицето си изящно и естествено красиво. Микроблейдингът е процедура, която има за цел да коригира формата, гъстотата и дори дължината на Вашите вежди, които от своя страна са основен елемент за един наистина красив и изразителен поглед. Ако през годините сте изтънявали веждите си прекалено много и сега последиците са непоправими, с микроблейдинга имате шанса да поправите тази грешка и да се сдобиете с мечтаните вежди, само с едно единствено посещение на козметичния салон. Процедурата е почти безболезнена, не крие рискове за Вашето здраве и дава трайни резултати. Чрез нанасяне на пигмент по повърхностния слой на кожата, формата на веждите бива променена и напълно коригирана според желанията на дамата, без това да има каквито и да е негативни последствие за здравето на конкретния човек. А и цената е доста приемлива!

Related posts