Съществени причини за замяна на бойлера със слънчеви колектори EMDE Solar

колектори

В съвременния живот днес човека се стреми да повиши енергийния баланс на дома, в който живее и същевременно с това да намали разходите, които за плаща за електрическа енергия. А днес има доста иновативни технологии, които спомагат да постигането на това равновесие между финанси и ефективност. Именно поради това днес ще представим преимуществата на ползването на слънчеви колектори EMDE Solar. Като цяло използването на слънчевите колектори се състои в използването на слънчевата енергия за да бъде осигурена топла вода на домакинството в зависимо от неговите нужди. Много потребители се заблуждават, че колекторите са използваеми единствено през летния период, но всъщност това не е така, защото реално слънчевите колектори са еднакво ефективни както през летните дни така и през зимните периоди.

слънчеви колектори

EMDE Solar са колектори, които имат способността да поглъщат 94 % от слънчевите лъчи и по този начин осигуряват енергия за нагряването на водата в системата. Топлинните загуби са в минимален процент, което на практика прави употребата на слънчеви колектори изключително високоефективни и рентабилни като решение за апартаменти и къщи. А като част от приоритетите, които предоставят на домакинствата слънчевите колектори EMDE Solar са свързани не само с намаляването на сметките за електричество, но също така са целогодишни  и устойчиви на всякакви климатични промени решения за осигуряване на енергията, която е нужна за осигуряването на топла вода.

Много клиенти са изумени от факта, че само 2 минути след излагане на слънцегеене започва топлоотдаване и загряване на водата в системата. Това всъщност ви гарантира постоянно течаща топла вода и няма нужда да чакате бойлера с часове да достигне оптималната температура за да можете да си вземете вана или пък освежаващ душ. Друго също много важно предимство на слънчевите колектори EMDE Solar е в това, че те са изключително здрави и олекотени като конструкции, че не осигуряват никакво натоварване върху архитектурата на сградата. Ето ви основателни причини да помислите за замяна на традиционните бойлери със слънчеви колектори EMDE Solar.

Related posts