Зашеметяващи идеи за черна баня от www.Gaudi-DS.com

Черни идеи за баня

Едва ли има друг цвят, който никога не излиза от мода. Макар през годините различни нюанси от цветната палитра да са излизали на дневен ред, този цвят винаги е бил актуален и невъзможен за детрониране. Когато обзавеждате новата си баня и желаете да създадете уникално, стилно и елегантно пространство, няма да сгрешите, ако заложите на тъмно обзавеждане. Заложете смело на черни смесители, мивка, аксесоари и душове и ще получите помещение, достойно за възхищение.

Едно от съществените предимства на такова обзавеждане е неговата непреходност. В баня с тъмни тонове ще получите желаното уединение и комфорт, а липсата на ярки и цветни елементи ще помогне на очите да се отпуснат.

Кои са най-добрите продукти за черна баня

Черни мебели за баня от Gaudi

Gaudi DS е лидер на пазара за обзавеждане на бани и в стремежа си да са винаги актуални, предлагат отделна секция в каталога си, посветена единствено на този цвят. При тях ще откриете:

  • смесители и душове;
  • мивки;
  • тоалетни;
  • вани;
  • шкафове
  • аксесоари (кошчета, лавици, огледала, държачи, дозатори и тн).

Тъй като сме свикнали да виждаме смесители и душове единствено в хром, рядко им обръщаме внимание отвъд простата им функционалност. Тъмният цвят ще ги накара да изпъкнат по нов начин.

Черната мивка, тоалетна чиния и вана приковават погледа с нестандартен за такива елементи цвят и придава една небрежна аристократичност на банята.

Тъмните мебели допълват усещането за лукс, което този цвят създава, а ако сме възпрепятствани да обзаведем цялото помещение в такива тонове, аксесоари като кошче, вентилатор, сапунерка или дозатор ще внесат желания акцент.

Полезни съвети от Gaudi DS

Взимайки смелото решение да изявите своята индивидуалност посредством такава мебелировка, трябва да имате предвид, че черното намалява визуално пространството. За да избегнете този ефект, помислете за светли акценти, които хармонично да рамкират тъмните елементи. Такива акценти могат да са колона със светли или интериорни плочки, решени в черно-бял принт. В случай, че не желаете толкова перманентно решение, купчина ярки кърпи ще донесе желаното усещане за цвят, без да засенчва черната елегантност.

Каквото и решение да вземете за своята баня, не забравяйте, че обзавеждате помещение, което ще ви служи дълги години. Затова е от изключителна важност да подберете мебели от качествени и доказали се във времето брандове, за да можете да им се наслаждавате дълго и безпроблемно. От години Gaudi DS работи в посока подбор на най-доброто обзавеждане за санитарни помещения, затова няма да сгрешите, ако отворите онлайн каталога им и разгледате актуалните им предложения.

Related posts