Какво ни струва красивата усмивка

перманентен грим

Тя е най-важното нещо, което прави впечатление на хората около нас. Тя е основната характеристика на приветливия външен вид. Тя е онази магия, която сваля години от лицето ни. Искрената усмивка се познава по очите и е в състояние да отвори всяка врата. Но добрият вид иска своите грижи и поддръжка. 

Какво можем да направим за подобряването й?

Редовната грижа за зъбите ни е от основно значение за начина, по който изглеждаме. Това не включва само поддържане на здравето им. Това означава и премахване на придобити или вродени дефекти. Щастливи сме, че живеем в дни, в които подобни корекции са бързи, качествени и безболезнени. Радостта от тях ще е дълготрайна. Ползите ще усетите на всяка крачка.

Като за начало обмислете кое точно искате да коригирате. Няма да е излишна предварителна консултация. На нея специалистите ще оценят общото състояние на зъбите и ще ви дадат най-удачните препоръки за корекция. 

Най-често дефектите на предните зъби (където са и най-видими), се заличават най-бързо и лесно с керамични фасети. Дали ще бъдат поставени веднага или ще е необходимо време за изработката им, ще ви консултират в кабинета. Важното в случая е, че те са значително дълготрайни и изглеждат естествено. 

Здравината е забележителна. Тяхното поставяне няма да повлияе на начина ви на хранене. Но ще промени самочувствието ви в положителна насока. Истинска мечта!

Колко са бели зъбите ви?

Ако имате претенции по отношение на белотата на зъбите си, най-добре ще е да я коригирате преди поставянето на фасетите. Тази мярка се налага по простата причина, че последните не могат да променят първоначалния си цвят. Тоест, техният нюанс се избира в зависимост от вашия естествен. Ако първо поставите коригиращите фасети и след това решите да избелите зъбите си, това ще си личи. 

На ваше разположение е един от най – бързите и лесни начини за корекции. Съществуват разбира се редица други варианти. Ако не сте убедени, че това е вашият, попитайте и изберете. Много е важно, какво и как искате да промените. Материалите, които се използват, също варират по структура, качество и цена. Ето защо консултацията е задължителна. А не се знае до къде ще поискате да стигнете в промяната на външния вид. 

Понякога се започва с нещо малко. А в последствие сте очаровани и се решавате на все повече “ъпгрейди”. И, защо не!? Все пак най-важни тук са желанието ви и начинът, по който се възприемате. Така че всичко е във вашите ръце. Действайте смело!

Поставяне на керамични фасети от доктор Софиен Риахи.

Related posts