Защо не бива да подценяваме размерите на холните маси

холна маса

Какво и мебел да пожелаем да закупим за своя дом безспорно е свързана с определянето на правилните размери, които имат отношение към адаптацията в пространството. За разлика от гардеробите, диваните, леглата, кухненските мебели при холните мебели като, че ли не е от голямо значение размера. Това е така, ако разполагате с просторен хол или всекидневна и дори една по-големичка маса не би била проблем. Неволите и нелепите ситуации, в които можем да изпаднем обаче идват тогава, когато наистина търсим максимално ефективно и правилно решение за пространство, което е твърде малко. Ето защо правилните за холни маси размери имат съществена роля за ефективното и функционално мебелиране на кътчето ни за почивка.

Мини маси – ниски цени, големи маси – високи тарифи

холна маса

Това е максимата, по която мнозина избират новата си холна маса. Ясно е, че при мини вариантите и цените ще са достатъчно изгодни. При по-големите като габарити пък се наблюдава една по-висока стойностна изделието. Не само размера се оказва обаче приоритет при покупката на маса. За повечето потребители и почитатели на холните масички е от значение:

  • Формата;
  • Функционалността;
  • Уникалност на модела;
  • Подвижност и т.нат.

А освен това е важно да подчертаем, че почти всеки един от предлаганите на пазара модели холни маси могат да бъдат изработени в желания от вас размер, така че не се ограничавайте заради пространството в хола си и не правете компромис с избора на избраната холна маса само защото размера ѝ не пасва.

Да допринесете за разчупването на интериора и да накарате гостите ви да ахнат при вида на новата ви холна маса не е от значение колко голям е нейния размер.  Масите за хол са от онези очарователни фокусни точки, които играят ключова роля в това да придадат повече изисканост, уникалност и неповторимост дори в случаите, когато са в мини размери.

Related posts