Фундаментални естетични терапии за добро самочувствие от клиника Мирабел Бургас

естетични процедури

Отпечатъка, който оставят върху кожата на лицето ни годините влияе върху самочувствието ни. Отпускането на кожата, ярко изразените мимически бръчки както и онези, които неизбежно се появяват, повлияни от процесите на стареене са повод всяка уважаваща себе си жена да потърси ефективен метод за справяне с настъпващите динамични промени. Разбира се, промяната се забелязва не само в лицевите трансформации, а също така бедрата, седалището, гърдите и всички онези зони, които за дамите са деликатна тема. Има ли решение? защо не бива да се примирявате с времето и това, което се опитва да причини на вашето самочувствие? Днес ще ви разкажем за революционни разкрасяващи терапии, които успешно моделират вашето самочувствие с видимо подмладяване и подновяване на кожните метаморфози, причинили отпускане и повяхване.

Отговора – терапия тредлифтинг с мезоконци

Много дами се пипат какво точно представлява тази процедура и дали всеки козметик би могъл да я прилага. Става въпрос за терапия, която водещи дерматолози описват като силно оръжие срещу гравитацията, на която е подложена застаряващата кожа. Лифтинга с мезоконци предоставя цялостно или частично моделиране на кожата на лицето и тялото като се извършва повдигане на проблемните зони. Спецификата на този вид разкрасителна процедура логично не могла да се прилага от всеки начинаещ козметик. Представяме клиника за естетична и клинична дерматология, прилагаща революционната терапия с мезоконци Бургас – Мирабел. Основана преди повече от 15 години клиниката предлага на клиенти от цялата страна решения по всякакви дерматологични проблеми, включително и иновативните хай-тек технологии в областта на съвременни естетични методи за доброто ви самочувствие.

мезокноци

Въпросите, свързани с процедурата тредлифтинг с мезоконци вероятно вълнуват и вас. От Мирабел Бургас разкриват, че определено това е свръх нова козметична терапия, чиято цел е да моделира тялото ви максимално безболезнено  и безопасно. Мезоконците, които се използват са изцяло изработени от биоразградими материали. Това са мезокноци, които от години се използват в детската кардиохирургия. Армирането на лицето и тялото с тях води до:

  • Уплътняване, стягане, лифтиране на тъканите;
  • Подобряване линията на бедрата, гърдите, седалището, шията;
  • Безупречно моделиране на провисналите тъкани и появилите се старчески бръчки

Прилагането на терапията е безобидно и може да се съчетава с други разкрасяващи лифтинг методи като мезотрапия, премахване на пигментация, лазерни процедури, химичен пилинг и много други.

Всичко за вашето самочувствие на едно място

Мирабел е клиника за естетична дерматология Бургас, в която ще откриете съвременни терапии, които ще подобрят вашата увереност и самочувствие. Сред водещите най-търсени процедури, към които се ориентират клиентите на модерната клиника от Бургас се нареждат:

  • Тредлифтинг с мезоконци

Иновативна революционна процедура за възстановяване на отпусната кожа, която активира естествени процеси за образуването на здрави нови колагенови влакна;

  • Хилуронов филър

Попълване на фини бръчки, скулптуриране и оформяне на зони по лицето като устни, вежди, скули;

  • Лазерно подмладяване

Изключително безболезнен метод за намаляване на мимически бръчки, фини линии, както и зачервявания на кожата, поради слаби кръвоносни съдове;

  • Премахване на татуировки

Ефективно премахване на трайни татуировки, независимо от ползваните пигменти. Терапията е подходяща за премахването и на перманентен грим, който се е оказал несполучлив;

  • Лазерна епилация

Мирабел Бургас предлага на своите клиенти трайно и безболезнено отстраняване на нежеланото окосмяване. Модерната апаратура, използвана от професионалния екип дерматолози е подходяща за всички типове кожа, включително е при такива със съществуващ тен.

Красотата в съвремието не изисква жертви. Ако търсите ефективно подмладяване и решение на различни естетични проблеми сега е момента да се доверите на клиника за естетична дерматология Мирабел Бургас. С помощта на съвременни и иновативни решения вашето самочувствие е гарантирано. Тук се прилагат най-нови технологии за разкрасяване, апарати, козметика и революционни технологии за вашата пълна промяна. Не подценявайте желанието си да изглеждате така както искате – млади, с освежен тен, със стегната кожа и перфектно изваяно тяло.

Related posts