Как да оформите стилна прическа без да увреждате косата си

преса

Коя жена немечтае за ежедневно добре оформени къдрици, стилно изправена коса или пък закачливи ретро вълни? Тези прически със  сигурност не са от най-лесните за поддържане и посещението в салон за красота ще ви струва не малко средства. Има ли възможност у дома да се разкрасявате без да харчите кой знае колко пари, а освен това да го направите професионално и щадящо косата. Със сигурност сте си патили от некачествени преси, които изгаря косъма и предизвикват сериозни увреждания, изискващи след това подстригване.  Решение има и то ви очаква в онлайн магазин Красиво Тяло. Преси за коса с пара – бързо лесно и щадящо косата са варианта, с който ще се справите безупречно като професионален коафьор.

С какво пресите с пара са по-добри

Ефективността от ползването на преси с пара е в това, че можете да се насладите на един много ефективен начин за оформяне на косата без това да нанесе сериозни щети по нея. Въпреки, че съвременните преси са доста грижовни и са предназначени за заглаждане структурата на косъма то определено, когато се търси по-ефективна мярка, с която да елиминирате дори минимално изгаряне на косъма пресите с пара са удивителното решение. С тях можете да:

  • Изправяте косата си;
  • Да правите красиви вълни;
  • Да оформяте букли и нежни къдрици.

И всичко това абсолютно щадящо косъма до неговия връх. Вече можете да кажете СТОП на накъсаните краища, защото с тези подобрени версии с пара откривате най-доброто, което се предлага на пазара.

Комплект Преса с пара  + серум

С Красиво Тяло получавате ефективен уред, с който в домашни условия можете да оформяте косата си в прекрасни и модни прически, които ви допадат. Невероятни топ оферти ви очакват в каталога с богат избор от професионални и полупрофесионални преси за коса с пара на най-добрите марки, които се ползват с уважението на добрите коафьори. Сред популярните продукти, които можете да си купите на отлична цена от магазин Красиво Тяло са:

  • Преса за коса с пара и инфраред функция JLD STEAM PROTECT

Няма по-ефективен уред, в който наистина ще се влюбите, защото тук определено щадите и осигурявате максимална защита от изгаряне и изсушаване;

  • Demeliss Titanium Elexir Ritua

С тази преса за коса не просто разчитате на съвършено оформена прическа, но си осигурявате перфектната грижа за всеки кичур. Когато ви ще изглежда лъскава и уникално мека на допир, което със сигурност ще се хареса на партньора ви.

Related posts