Защо е важно да подмените матрака навреме

двулицев матрак

Ако вече сте започнали да изпитвате определен дискомфорт рано сутрин след събуждане, свързан с това, че се чувствате изморени, недоспали или ви боли някоя част от тялото, със сигурност е настъпил моментът, да потърсите нов матрак. Покупката не бива да бъде отлагана много дълго, защото с времето е възможно да си създадете реални здравословни проблеми. Хубаво е, че днес подобен артикул може да бъде поръчан лесно и бързо през интернет платформите като venus.bg. Клиентите могат да избират между най-различни варианти. Това са – начинът на изработка, цената и размерът. Търговецът представя реномирани производители, които държат на своите клиенти и им предлагат висококачествени продукти.

Какъв матрак да изберем – еднолицев или двулицев

Не пропускайте момента, когато трябва да започнете търсенето на нов модел, като това трябва да стане преди да е изтекла гаранцията на предходния. Все пак подборът ще ви отнеме известно време, тъй като е важно да решите, дали ще инвестирате в двулицев или еднолицев матрак. Ако сте склонни да отделите по-голяма сума и искате да направите покупка за доста години напред ви съветваме да заложите на двулицевите модели. Тяхното предимство е, че могат да бъдат използвани от всичките си страни, а това удължава живота им максимално. За направата им са използвани едни от най-добрите материали и технологии, които ви гарантират, че купувате нещо с изключително високо качество.

Ако не разполагате с толкова средства, еднолицевите матраци също са добра опция. Спестявате пари и от това, че имат монтирана рамка от едната страна с която могат да бъдат монтирани веднага. Venus.bg днес ви предлагам този модел – Двулицев матрак Лаго мемори:

матрак
  • „Лаго“ представлява двулицев матрак с различен комфорт на лицата и променлив диаметър във височината, оформящ зони, съответстващи на естествените извивки на тялото;
  • моделът е с ядро от термоактивна мемори пяна и високоеластична HR пяна с ортопедични и проветриви свойства;
  • благодарение на различните видове пяна в ядрото, артикулът е подходящ за всеки, без значение от килограми, ръст, възраст или начин на сън;
  • калъфът е от висококачествен текстил с антиалергични свойства.

Ще останете доволна от подобен модел, който ще ви гарантира здравословен и релаксиращ сън.

Антиалергичната калъфка и нейното значение

Ще ви направи впечатление, че повечето модели, които разглеждате са обозначени като здравословни и антиалергични. Това е така, защото по време на сън е възможно да се натрупат различни микроскопични частици, които да станат благоприятна среда за развитието на акари и алергени. Ето защо калъфките на матраците са обработени по специални технологии и са направени от материи, които ви гарантират тяхната безопасност. Те отблъскват алергените, за да ви създадат една здравословна и чиста среда, върху която да поставите чаршафите си.

Related posts