Удобно ли е да използваме мебели в комплект за трапезарията?

комплект за трапезария

Много семейства решават в пролетно летния сезон да направят някаква интериорна промяна в дома си. Мебели Венус ви предлагат да насочите вниманието си към трапезарията, която може да стане по-стилна и практична с помощта на новите мебели в комплект. Тук най-често се използват маса и столове, които трябва да си подхождат, тъй като са разположени един до друг и оформят визията на помещението. Най-удобно ще ви бъде да ги купите заедно и да не се опитвате сами да комбинирате отделните елементи. Така ще се фокусирате върху други детайли от обзавеждането и ще създадете приятна обстановка.

Кои са основните предимства на комплектите маса и столове?

Съвременното мебелно обзавеждане е много разнообразно. Това дава възможност на всеки да направи жилището си модерно. Готовите комплекти се предлагат в различен дизайн, форма и размери, което ще ви позволи по-лесно да изберете спрямо спецификата на помещението. Важно е да отбележим, че купени по този начин масата и столовете са много по-евтини, отколкото ако ги избирате поотделно. Това е основната причина повечето хора да предпочитат готовите комбинации, които са удобен и бърз начин да променят интериора, без да дават голяма сума пари.

Всички артикули са качествено изработени, защото производителите залагат на доказани материали като естествената дървесина, метала, закаленото стъкло и mdf плоскостите. Моделите могат да бъдат изработени изключително декоративно и да създадат много удобства на семейството. Има мебели с разтегателен плот, които изглеждат компактни, но щом ви е нужно повече пространство за сервиране стават от по-големи за няколко минути. Тук ще ви запознаем с един модел на Венус. Комплект маса FULYA 1404 и столове DORE 2704:

  • красива трапезна маса и столове за Вашата кухня или трапезария с акцент извити крака от дърво, които придават фина завършеност на модела;
  • практична маса плот МДФ с опция за разтягане до 180 см. (ръчно отваряне) и елегантни дървени крака;
  • столовете са изработени от естествено дърво с удобна седалка и облегалка, тапицирани с луксозна дамаска;
  • опционално може да добавите към комплекта още желани от вас брой места за сядане.

Модерно обзавеждане в комплект в свежи цветове, което ще обнови интериора и ще го направи по-красив.

Да заложим ли на чаровните тапицирани мебели?

Когато в интериора присъстват артикули облечени с красива дамаска създават усещане за по-голям уют и комфорт. Тя може да бъде съчетана с цветовете на стените, завесите или друг елемент, който ще направи обстановката по хармонична. Тапицерията изглежда луксозно и е приятна на допир, за да ви създаде много повече комфорт когато използвате съответната мебел. Разгледайте новите комплекти маса и столове онлайн.

Related posts