5 причини да вземем бърз кредит онлайн от Кредисимо

Бързите кредити онлайн стават все по-популярни в България. Много хора се възползват от тях, тъй като имат нужда от финансиране за битови нужди, здравословни проблеми, плащане на задължения и прочие. Тук ще ви посочим 5 причини да вземете бърз кредит от Кредисимо, тъй като това е известна компания с безупречна репутация, която може да бъде полезна за плановете ви.

5 – Отлична поддръжка

Онлайн платформата на Кредисимо предлага отлична поддръжка за клиенти, така че няма да се затрудните при кандидатстването за бърз кредит. Вие може да се свържете с персонала им, като използвате чат на живо или позвъните на техните телефони за контакт. И в двата случая ще получите изчерпателни отговори, за да можете да се ориентирате в заявката ви за финансиране.

4 – Прозрачни условия

Небанковата институция Credissimo има прозрачни условия, без скрити такси и други проблеми. При кандидатстване за бърз кредит получавате пълна информация от служител на компанията и едва, след като се съгласите с условията ще получите средствата. Тук няма да срещнете измами или некоректно поведение, защото операторът е доказал своят потенциал през многото години.

3 – Лесно кандидатстване

Кандидатстването за бърз кредит от Кредисимо, е изцяло онлайн. С други думи не трябва да посещавате офис на фирмата, за да вземете заем. Вие просто попълвате електронна форма, в която вписвате лични данни и прибавяте двустранна снимка на ваш документ за самоличност, както и селфи, в което го държите. От този момент нататък просто изчаквате да ви позвънят.

2 – Различни начини за усвояване на кредита

Вие може да получите вашия бърз кредит чрез банков трансфер, банкова карта, Easypay или Fastpay. Просто изберете най-удобния за вас начин и парите могат да пристигнат при вас до минути. Разбира се, преди да стане това, е необходимо да потвърдите на служителя по телефона, че сте избрали конкретния метод за усвояване на заема и той ще изпълни вашата заявка.

По същия начин стои въпросът с изплащането на вноските. Може да внасяте пари в банка, на касите на Easypay и Fasypay, устройствата Cashterminal или разплащателната система ePay.bg. Компанията е помислила за това да не ви отнема дълго време в изплащане на дълга ви към нея.

1 – Известна компания с дълъг опит в кредитирането

Ако прочетете ревюто за Credissimo в scatter.bg, ще стигнете до извода, че това е известна компания в кредитирането и има най-малко 5 причини, за да се спрете на нейните услуги. През 2017 г. те получават признание от European Fintech Awards, които ги слагат между десетте топ компании за алтернативно финансиране в Европа. Ето защо, може да им се гласува пълно доверие.

Related posts