Перфектен резултат с модулна секция. Как да го постигнете?

Колкото и прекрасно да сте обзавели дома си все идва момент, в който вече Ви  омръзва да гледате определена мебел на едно и също място. Всъщност всеки ден правите едни и същи неща, малко роботизирано и дори досадно – готвите в кухнята, спите в спалнята,  гледате телевизия в дневната и т.нат. всеки божи ден.  Сетивата Ви понякога само Ви водят към поредното задължение, което отново ще извършите съвсем механично. Но защо да не промените това още сега. Само с няколко лесни трика бихте могли да накарате дома си да изглежда различно и така ще подновите бързо и лесно обстановката. Освен, че можете декоративно да промените цветовете на някои от стените или пък да залепите тапет, който да е контрастен и да привлича вниманието другият вариант е да изберете модули за секции.

thumbnailТези секции са като произведение на изкуството. Те не само, че ще променят изцяло интериора у дома, но и ще открият и освободят пространство, което дори и не сте предполагали че може да е толкова голямо. Това е и начин да придадете една модерна визия на помещението. Модулните секции все повече се предпочитат от клиентите именно поради големите им предимства и възможностите, които предоставят. Тяхната основна роля е да заменят старата мебел по начин, който ще преобрази изцяло интериора. За по-големи дневни предлагаме модули, които бихте могли да разположите поне на две от стените, които са свободни. Да, точна така! Правилно прочетохте – на стените. Това е първото,което грабва клиентите. Модулите няма да заемат почти никакво пространство от пода на дневната. По-голямата част от тях се монтират на стената и по-този начин освобождавате място, което децата могат да използват за игри например.  Резултатите , които ще постигнете с модулните секции ще направят атмосферата приятна и гостите Ви ще бъдат изумени как само една мебел може да трансформира хола в място, носещо уют и топлина.

Колкото по изчистени са моделите и линиите прави, толкова по съвременен и стилен е интериора. Това е водещият фактор при проектирането на модулните секции. Те не бива да се натрапват и да заграбват цялото пространство в хола. Достатъчно е да са само едни елегантен акцент, с който действително да се гордеете и да изпитвате чувство на спокойствие и комфорт. Модулните секции дават уникалната възможност сами да определите как да разположете елементите в пространството. Така самата мебел се съобразява с възможностите на дома и начина на подредба.  Не е необходимо да правите цялостен ремонт на дома си за да го накарате да изглежда различно. Просто сами преценете къде да разположите колоните или отворените кутии за да направите дневната разчупена и интересна.  Не пропускайте осветлението. Лед лампи в част от модулите ще направят обстановката романтична и задушевна. Резултата ще е смайващ. Липсата на обков и плавно затварящи се механизми вече не са екстра, а част от задължителните елементи при модулните секции. Това още един начин самата мебел да има модерна и стилна визия.

Related posts