Венгер прогнозира : Големият удар в Евро 2016 ще направи Хърватският отбор. Помнете ми думата.

Арсен Венгер прогнозира, че Хърватия ще е изненадата на Евро 2016. Той сподели пред медиите, че се възхищава открито на Канте, който, според него, притежава невероятни качества, както личностни, така и професионални. Той коментира открито, пред катарска телевизия за Голо Канте.

89c1bd7922797d49e1473a6276363a6b

Както той сам каза: „Не е ли рано за такива коментари? Дали той ще дойде в Арсенал… Избързваме много, но няма как да отрека, че опредено съм очарован от неговата игра. По – нормално нещо от това, той да играе за Франция наистина не виждам, кой друг, иначе?? Ако ми посочите друг футболист, който има толкова много отнети топки в Европа, ще се съглася, но аз знам, че няма… Той води и то води с огромна преднина! Няма съмнение, че той сякаш се телепортира, винаги е там където трябва да бъде във всеки един стратегически момент от мача, независимо дали е Евро 2016 или Арсенал, неговият бъдещ клубен отбор”

Ако вие сте добър анализатор, дори по – добър от Арсен Венгер, то опитайте си късмета в Спортингбет, мястото където можете да намерите най – добрите коефициенти на най – известните мачове, не само в Евро 2016, а и на клубно ниво – Англия, Испания, Италия и т.н. Без съмнение Sportingbet e най-добрия избор за залог на клубни мачове, на турнири от УЕФА, ШЛ и разбира се… Евро 2016. Подробно ревю и актуални бонуси на сайта sportingbet през този линк за спортингбет.

Благодарение на този линк ще можете да се докоснете до невероятни бонуси за залагания, покер и т.н. Посетете го, ще останете доволни, имате нашата дума.

Арсен Венгер продължи с анализът си за Евро 2016 и най – вече за Франция, може би ще можете да си откраднете нещо и вие, когато залагате в Спортингбет. „Защитата на френският национален отбор по футбол на този турнир може да се каже спокойно, че е много опитна и няма футболист, който да не си знае мястото, точното място, където трябва да е. Косчелни е най – добър в едно нещо и то е да пресича топката, когато трябва. Той е номер едно в Европа именно по този ключов показател. Силната му страна е когато застане в ляво, така той вижда доста напред и свободните пространства,а това го кара да се чувства повече от комфортно. Рами и Косчелни, единият от дясно, другият от ляво, бетон защита. Единственото им слабо място и звено е когато има наистина дълги пасове с високи топки, но Косчелни е супер бърз, а Рами има още какво да работи върху тази си негова страна. Ключовото нещо за Франция този сезон е, че защитата, сама по себе си, е доста, доста добре балансирана в ядрото си. Всички са на своите позиции, които са им отредени и на които играят в клубните си отбори, това е предимството.

Жиру е сила и точност в перфектният синхрон.Известен е с това, че винаги намира начин, винаги намира изход, когато е повален на земята, той става и се бори! Да знаете, че трудността му идва, когато прави нещата както трябва (смее се). Стабилен футболист до безкрай… уважавам го много.

Да си домакин на Европейско първенство за всеки е мечта, но малко хора осъзнават,че всъщност това е и доста отговорно. Смятам, че ще успеем да победим и дори може би да станем номер едно отново.

Другите фаворити, според Арсен Венгер са Белгия и Хърватия, най – вече Хърватия, те имат страхотни футболисти, вижте им състава, вижте Модрич, Роврен, Сърна и другите звезди… Те са супер и определено ще покажат на света какво могат. Стискам палци и на английският национален отбор на Евро 2016. Моето мнение е едно, Хърватия е тази сензация, която всички очакват, тази изненада, за която се вълнува цяла Европа, та дори и Света.

Венгер е щастлив, че този път, на този голям ффорум – Евро 2016 може да му се наслади по  най –добрият начин. Нямам пътувания и това ми помага защото ще мога да следя всеки футболист, всеки треньор трябва да следи такива големи форуми, защото може да анализира тактиката на някой отбор и да си я вземе…

Венгер коментира и новата структура на първенството, която според него е плачевна. „Няма никаква логика, повтарям никаква от 54 отбора да останат 24, след това да останат 16… Това намаля интригата, както в групите така и по стадионите после… Европейските първенства винаги са очаровали с това, че са силно атрактивни и конкурентни, за разлика от Световните, където често има огромна пропаст в класите. Груповата фаза стана една генерална репетиция за това, което предстои, но явно паричните интереси са по – важни от атрактивният футбол… коментира с прискърбие Английският гении – Арсен Венгер. Стискам палци за Франция и дано ме накарат да се радвам.

Related posts