Рокерски стоки от rockbunkerbg

Рок продуктите стават все по –популярни на фона на скучните облекла и аксесоари, които традиционно носим. Рокът като култура е течение, което не е единствено запленено от музикалният жанр, но и от традициите в облеклото и целият стайлинг.  Носенето на рокерски стоки се свързва с нетрадиционност и ангажираност към определен стил, който изисква и съответните правила за качествено и стилно съчетание на облекло със съответните бижута или изобщо аксесоари. Можем да кажем, че тези рокерски стоки са едновременно строго специфични и мулти функционални по отношение на носенето им в ежедневието ни. Днес да носиш скъсани джинси и с кръпки не знак, че си зле финансово, а напротив. Много водещи марки, които продават стоките си в големите търговски центрове акцентират на тези така актуални през сезон 2016 рокерски стоки. Те са не само модерни , но и се описват от клиентите като изключително удобни за носене и осигуряващи наистина комфорт.1_anuraci_za_stefan

Много е общо като понятие рок стила. Той може да включва изключително разнообразни като визия продукти, като се започне от облекло, обувки, накити, дори предпазни шлемове и маски за рокерите, които обичат да карат моторите си. Така че когато си купуваме рокерски стоки е добре да уточним точно какви са те.

Това течение до преди няколко години бе маркирано като стил на хората които се бунтуват срещу правилата на масите. Те винаги се противопоставят на общите норми и не се съобразяват с тях. Днес обаче да носите рок дрехи не Ви определя като бунтар или пък нарушител, а по-скоро като човек които има вкус и собствен и уникален стайлинг. Не е правилно да слагаме под общ знаменател готик културата и рок стила. Дори на някои те да изглеждат твърде мрачни и препокриващи се то имайте предвид, че замисъла на самите тенденции са коренно различни и ако се вгледате по-подробно лесно ще откриете разликите. Докато готик манията е за самотници, които се събират в малки и дори незначителни като численост групи то рокерските банди са на брой доста по-мащабни.

Да носите рокерски стоки е готино. Облеклата са свободни и даващи криле на движенията ни. Джинси с кръпки и тениска са напълно достатъчни за да изглеждате готино и в същото време стилно. Затова когато някой приятел Ви каже , че има намерение да си купи нещо от рок магазин не го гледайте с недоверие. Дори самите Вие може да предпочете именно да изглеждате разнообразно и нетипично. Акцентирайте с бижу, тениска или кожено яке. Бъдете себе си!

Related posts