Професионална грижа за чистотата в офиса

Освен, че е необходимо да работим в среда, която да ни мотивира то тя трябва и да е напълно здравословна. Условията на труд днес следва да бъдат нормални във всеки един офис и това е важно за служителите, които прекарват деня си тук. Чистота в офиса е първото което прави впечатление на работещите и посещаващите го. За да се поддържа във вид, който да е предразполагащ то професионалното почистване на офиси е един от начините, които не малко фирми предпочитат. Разбира се тези, които разполагат с по-голяма площ имат специално наети служители, отговарящи за хигиената, но ако площта не е чак толкова голяма за да предвиждат още една работна заплата то ежеседмичното или на друг период почистване от професионалисти е по-изгодния вариант.%d0%bf%d1%80%d0%be%d1%84%d0%b5%d1%81%d0%b8%d0%be%d0%bd%d0%b0%d0%bb%d0%bd%d0%be-%d0%bf%d0%be%d1%87%d0%b8%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b0%d0%bd%d0%b5-%d0%bd%d0%b0-%d0%be%d1%84%d0%b8%d1%81%d0%b8-300x200

В София има много професионално почистващи офиси фирми. Изгодното и надеждно поддържане на работното място в приятен вид е представка и за добре свършена работа. Затова не се колебайте да позвъните на „Мистър Клийн“ и нашите специалисти в експресното почистване ще излъскат офиса Ви до неузнаваемост. Прахът по бюрото можете и сами да избършете, но трудно достъпните и високи прозорци едва ли биха били самоцел за работата ви през деня. Затова докато Вие вършите ежедневните си служебни задачи и ангажименти нашите служители ще се погрижат качествено за това да работите в приятно чиста среда.

Предимствата за редовни клиенти, които предлагаме са отстъпки от базовата услуга. Можете да направите график, който да е удобен за служителите в офиса и тогава почистването да бъде извършено. Услугите, от които можете да се възползвате са за еднократно или пък абонаментно обслужване. Като работният процес няма да бъде нарушен, тъй като служителите на Мистър Клийн ще почистят в обедната почивка или в извън работно време. Освен това сме сигурни, че ще останете напълно удовлетворени от услугата, която предлагаме. Основните почистващи дейности включват почистване на офис техниката, както и работното място на всеки един служител, изпиране на тапицирани столове, мокети , килими, дизенфекция на помещения от санитарен тип, измиване на прозорци, врати и всякаква дограма, както и много други.

Работете с удоволствие и не се занимайте с досадното почистване. За това ще погрижим ние. Потърсете ни и си осигурете чиста и приятна атмосфера в офиса.

Related posts