Да започнем с естетиката в антрето

Още с влизането в дадeно помещение се усеща неговия дух и топлина. Поради тази причина е много важно какви мебели, декор и изобщо интериор ще успеем да постигнем в нашето антре. Обикновено тук не акцентираме със скъпи и стилни мебели, а това е грешно. Смисъла на обзавеждането на коридора в жилището е по-скоро практично, отколкото естетично, но все пак за собствено удовлетворение е желателно да наблегнем на някои основни детайли, за да има прегледност и стил. Ако се консултирате с интериорен дизайнер той ще Ви убеди , че мебелирането на антрето е начин да покажете стила и душата на дома си. То се явява предвестник на случващото се във вътрешността и е много показателно как изглежда. Затова се постарайте, дори може да инвестирате малко повече средства в елегантна мебел, но сами ще видите как мрачният и невзрачен коридор ще промени изцяло облика на апартамента Ви.мебели антрета - портманта

Въпросът е – От къде да започна? Принципа на избор на портманта за антрета е съобразен на първо място с обема на самото помещение. Различните стилове на строителство предлагат на обитателите на жилища разнообразни варианти и това е основното , с което трябва да се съобразите.  Например в къщи, в които още с отварянето на входната врата влизате в дневната можете да поставите семло и малко шкафче за обувки и директно монтирани на стената закачалки. В не домове се вижда този начин на мебелиране и дори почти незабележима тази мебел е там, тъй като има нужда от нея. От хигиенна роля е да оставите обувките в коридора и връхните си дрехи. Дори не е нужно да обясняваме това, защото дори децата знаят колко е важно да оставим облеклото тук, а не да го внасяме навътре в жилището си(същото се отнася и за обувките, с които ходим навън).

След като сте напълно наясно с параметрите на портмантото идва следващ етап, а именно да изберете стила и цветовете. Ако надникнете в сайта на ЛениСтил ще видите, че мебелите за антре са изключително креативни и адаптивни от гледна точка на дизайн. Те са приспособими както към класически модели обзавеждане, така и към модните тенденции в интериора. Семпли, практични и функционални те заемат своето място и служат абсолютно съгласно нашите необходимости. Базовите модели, които още наричаме готови, са подходящи за всеки размер коридори.  Те разполагат с необходимият обем, който да поеме не малко вещи, а също така се предлагат в свежи цветове, които дават пространство и елегантност в помещението. ЛениСтил изработва антрета и портманта по поръчка, в цветове и с материали по избор на клиента. Това е възможност да проявите собствени идеи и креативност още на входа на жилището си.

Related posts