Екзотика и ниски сметки за електричество – причини да изберете корков паркет от Кипро Бургас

Напоследък много се говори за това какви са качествата на корка. Неговите топлоизолационни и шумопоглъщащи възможности действително го превръща в един съвременен и природен метод да превърнем едно помещение в достатъчно комфортно. Практическите способности на корковата кора е предпоставка за изработката на много материали, които можем да вложим в жилището си като това е начин да намалим сметките за ток. За да оценим корковите изолационни характеристики е добре да погледнем на това като на една бързо възвръщаема инвестиция. Корка се среща на пазара под формата на плоскости, тапети за облицовка на стени и тавани, както и паркет. Възниква въпросът каква цена ще заплатим за това удоволствие и не е ли прекалено скъпо за стандарта на българския потребител.big_b6f91353cb0244895a428ca773974c87

За да бъдем полезни с четивото днес ще разгледаме корков паркет цена Бургас. Поради факта, че продукта е наистина уникален със своите свойства несъмнено цената му ще бъде по-висока от тази на стандартния паркет. Проста сметка обаче показва, че още първата година след поставянето на паркета са осезаеми енергоспестяващите характеристики на иновативния корков паркет. Предимството на материала е в това, че действително независимо от сезона дори да стъпвате боси по повърхността на подовата настилка от корк няма да усещате студ или жега. Изключително балансираната температура, която поддържа паркета е подходяща за използването ѝ в детски стаи , спални помещения и дневни. Не се нуждаете даже от килим, с който да покривате настилката, защото нейната естетика е наистина впечатляваща и то вече на достъпна цена от Кипро Бургас.

Корковият паркет бива няколко вида. Не само, че можете да избирате цвят и десен, но предимството което ви дава е да избирате и такъв със специално покритие, предоставено на разумна цена от Кипро Бургас. Допълнителните подобрители по никакъв начин не влияят на свойствата на корка, а напротив правят по-устойчив на натоварване и износване. Най-стандартния корков паркет е този, който е лакиран с натурално покритие. То не позволява на корка да губи цвета си и има силно запечатващо действие. Така дълго във времето ще можете да се наслаждавате на естетиката на подовата настилка и на приятното усещане при стъпването върху нея. По –иновативните и на по-висока цена са този вид, чието покритие е със слой ПВЦ. Това е висок клас паркет и определено си заслужава да го поставите в дома си. Практичен, лесно почистващ се, енергоспестяващ и изключително красив за подова настилка, който ще използвате дълги години. Цената е без коментар и за подробности, колко ще трябва да заплатите можете да се свържете още днес с Кипро Бургас.

Related posts