Климатици за всеки дом от онлайн магазин OXM!

Случвало ли ви се е да се приберете у дома след дълъг работен ден и жилището ви да е толкова студено, че ви се налага да чакате с часове, докато успеете да го затоплите! В допълнение, навън температурите са минусови, а за стаите няма ни най-малък шанс да се стоплят скоро. Хващате се като удавник за сламка за банята и се надявате горещият душ да ви сгрее поне малко, за да не посинеете от студ, чакайки заветната температура от 20 + градуса!

Тази картинка определено не е много приятна, особено за зиморничавите хора, които едва дочакват пролетта, а през зимата се чувстват не в свои води. Те сякаш са родени да живеят в някоя по-топла страна, а студените месеци ги карат да не се показват навън, поне докато температурите не станат положителни…

магазин за климатици Миро

Няма как да промените хода на сезоните, нито пък да направите така, че изведнъж да дойде лятото. Ако можехме като с магическа пръчица да изтрием снега навън, а негово място да се появят живописни цветя и слънцето да грее силно, би било невероятно! Но истината е, че това е невъзможно и единственото нещо, което можете да направите, за да се почувствате по-добре е да си осигурите подходящо отопление за дома, с което ще си набавите нужната топлина…

Първото действие от ваша страна трябва да бъде намирането на надеждна фирма за климатици, от която да си закупите въпросния електроуред. Това е първата стъпка по пътя към топлото жилище, от което се нуждаете до болка през зимата… Колкото по лоялен търговец на климатици изберете, толкова по-малко неприятности ще си имате. Никой не желае да се занимава с проблеми свързани с монтажа на новия климатик, или пък да има нервиращи пререкания с персонала. В някои магазини е практика клиентите да не бъдат обслужени качествено, а това не само че подронва реномето на фирмата, ами и по този начин тя губи своите клиенти! От гледна точка на купувача, подобно отношение е недопустимо, в резултат на което той просто отива в друг магазин…

Климатиците отопляват бързо и наред с това поддържат желаната температура през цялото време. За разлика от някои други отоплителни уреди, те нямат нужда да бъдат изключвани, когато усетите че вече е достатъчно топло, та дори и горещо! Понятието „горещо“ е странно за зиморничавите хора, но въпреки това, и те понякога изпитват подобни усещания… Климатиците имат специален принцип на работа, също и опция за регулиране както на градусите, така и на посоката струята на въздуха. Безшумни са, а и пречистват въздуха – функция, която е изключително полезна в ерата на индустрията, или иначе казано – в 21-ви век!

Както повечето други електроуреди, така и климатиците се предлагат в много разновидности. От тях можете да намерите конвекторни, колонни, мобилни, за земята, за тавана – за където си пожелаете. Освен това, те се класифицират и според големината на помещението, което планувате да отоплявате, като ако става въпрос за търговски площи и зони с наситен човекопоток, няма две мнения, че колонните климатици са правилният избор!

Когато обаче се касае за обикновен дом, в който живеят не повече от петима души, а стаите са около 2-3, конвекционалните или инверторните климатици са най-подходящи в случая. Вие просто няма да имате нужда от по-голям уред, поради факта че площта на жилището ви не го изисква. Дори и да си купите колонен климатик, ще се уверите че не ви е бил чак толкова нужен и че е можело да минете и „по-тънко“!

Наистина има доста голямо разнообразие от климатици на пазара. Ако не сте направили дълго проучване преди да се отправите към магазина, отивайки там вие просто няма да знаете за какво да гледате. Но пък можете да се обърнете към продавач-консултанта, който с радост ще ви помогне да се ориентирате и сами за себе си да решите какво точно ви трябва…

онлайн магазин за климатици

При избора на нов климатик, водеща е и цената. Отделният клиент разполага с определен бюджет, затова се съобразете с наличните си финанси и нека това също ви води, докато избирате отоплителния електроуред. Тук искаме да добавим, че повечето фирми за климатици предлагат и стоки на изплащане, така че ще имате възможността да си вземете и нещо по-качествено щом няма да е задължително да го плащате веднага!

Въпреки, че темата на нашата статия са климатиците и видовете модели, не би било излишно да споменем, че има и други начини да повишите градусите в жилището си през зимата. Можете да направите дните си по-топли и чрез конвектори, които от своя страна са доста по-евтино решение в сравнение с климатиците, а и по-безшумно. Някои ги предпочитат заради това, че отглеждат малки деца, за които не е особено желателно да бъдат в пряк досег с климатиците. Това важи по-специално за летния сезон, когато настройваме климатика на летен режим, като струята тогава е студена!

Щом споменахме лятото, искаме да кажем че именно климатикът ни дава опция за двойна климатизация. Ако сме се спрели на конвекторите, трябва да не забравяме, че те няма да могат да разхлаждат помещенията, когато навън е много горещо. Само климатиците биха свършили тази работа, затова обмислете много добре решението си спрямо закупуването на бъдещия отоплителен уред!

Какво обаче за магазините, в които се продават климатици? Предвид огромното разнообразие от модели, марки и цени, как да се ориентираме на пазара и да направим най-разумния избор от всяка една гледна точка? Би ли било уместно да купим следващия си климатик онлайн, или няма нищо по-добро от физическите магазини и личния контакт с търговците?

Навярно, много от вас вече са осъзнали предимствата на онлайн търговията и са се насочили изцяло към този вид пазаруване. Когато поръчваме каквото и да е по Интернет, си спестяваме много ценно време, а и не ни се налага да се редим по опашки на касата. Наред с това, можем да огледаме на спокойствие наличните продукти, без да бъдем подпитвани през цялото време дали имаме нужда от помощ, дали вече сме си харесали нещо и ако отговорът ни е отрицателен, да бъдем изгледани с неприязън… – Звучи познато, нали?

Именно затова смятаме, че онлайн магазините за климатици са удачен вариант от гледна точка на удобството и пестенето на време. Мислим и, че няма да останете разочаровани ако изберете точно този начин да купите новия си климатик и да отоплите/разхладите дома си. И все пак, ако сте негативни по отношение на онлайн пазаруването, го пренебрегнете и продължете по старому. Успех!

Related posts