За залозите, печалбите и тегленето на пари от букмейкърски сайт

Няма да спорим! Най-приятния и изпълнен с емоции момент от залаганията са именно печалбите и тегленето на пари от акаунта. Не са малко от залагащите, които успяват да изпитат това прекрасно чувство. Това е наградата от високия адреналин, тревогата и очакването. Онлайн букмейкърските сайтове предлагат наистина доста възможности както за залагане така и за теглене на спечелените средства. Въпросът обаче е какво да направите за да изтеглите желаната сума и каква е процедурата за това. Сигурно негласно изразявате недоволството си с репликата – лесно ги взимат, а трудно ги дават, когато се отнася за депозиране на залог и теглене на натрупаните средства от акаунта ви. Всъщност е добре да знаете, че всеки водещ и уважаващ своите играчи букмейкър наистина има особено отношение към това действие, тъй като това е свързано с подаването на лична информация. Ето малко повече информация от ефбет теглене на пари и стъпките, които трябва да преминете:теглене на пари

  • Всеки хазартен играч знае, че независимо дали залага на спорт или ще играе на останалите игри в онлайн платформата, задължително трябва да има създаден за целта акаунт. В този акаунт е нужно да се предостави лично информация, която д гарантира, че създадения профил не е фалшив. Затова и Ефбет изисква дори сканирано копие на лична карта и банкова сметка като потвърждение за вашата идентичност.
  • След създаването на профила вече можете лесно да депозирате на любимите си игри и да се забавлявате. Депозирането на всеки залог се извършва като преди това „захраните“ своята сметка в профила със съответната парична сума. Това става лесно ако разполагате кредитна или дебитна карта, разполагате с профил в Skrill, ePay.bg,EasyPay и други опериращи с финанси онлайн разплащания.
  • При печалба и желание да изтеглите сумата е важно да заявите вашето желание. За целта има специална опция в сайта на Ефбет, която да ви отведе до категорията Депозити и Теглене на пари. След влизането в менюто избирате каква част от сумата да изтеглите. Задължително от сайта ще поискат да се легитимирате, като идеята е да се предотвратят опити за влизане в чужд профил и злоупотреби. Единвствено лицето, което е направило регистрацията и е създало акаунт в Ефбет може да тегли пари. Това на практика означава, че можете да теглите само ако сте доказали, че вие сте вносител на парите като депозити за залагания.

За някои играчи тази процедура може да е доста досадна, но пък за водещите букмейкъри е наистина важно да се уверят, че тегленето се извършва именно от лицето, което има право да извършва това. Затова бдете търпеливи и следвайте изискванията, които букмейкъра желае да изпълните с оглед на безопасността на парите ви и защита на акаунта ви. Успех!

 

Related posts