Кои са най-търсените модели секции?

стандартни секции

В дома гостната стая е мястото, което наистина е логично да бъде обзаведено по най-взискателен начин. На практика тук не само каним своите приятели и роднини, но същевременно с това го използваме и като стая за почивка, релакс, прекарване на време със семейството. Независимо от това, че през зимните месеци сме много по-склонни да прекарваме време у дома, то и през лятото дневната или хола са помещения, достатъчно посещаеми от всички членове на домакинството. Именно поради това днес ще обърнем специално внимание на избора на мебели в това местенце и най вече на покупката на секция. Както знаете секциите са онези мебели, които през годините претърпяха изключително големи трансформации. Това е най-забележимо по отношение на размера и детайлите като обков, механизми и т.нат. Идеята на съвременните секции е да ни предоставят една елегантност, а не да се превърнат в обзавеждане, което обсебва наличното ни пространство.

секции

Характерно за модерните секции е това, че те се предлагат в разнообразни модификации. Ако търсите нещо различно, прекрасно и преобразяващо визията на стаята за гости то можете да изберете секции от мебели лени стил. Като един добре познат на българския потребител производител на мебелировка ЛениСтил определено използва новостите и тенденциите на пазара за да създаде истински произведения на изкуството по отношение на секциите. 

Видове секции

Първият и най-масов вариант са така наречените холни секции. Техните характеристики са изключително адаптивни поради факта, че като размер наистина са много малки. Холните стандартни секции са супер ефективни за малки дневни. Обикновено такива помещения са твърде малки за да поберат холен кът и трапезария. Но с правилния подбор на секция от ЛениСтил наистина можете да се радвате на изключително практично е ефикасно обзавеждане. Интериора на всеки дом е строго специфичен. За да можете да сте повече от удовлетворени от продукта, който получавате то наистина е определящо да намерите онзи вариант, който да изглежда все едно винаги е бил там. Несъмнено стандартните секции не са някакви отличаващи се, екстравагантни и дизайнерски, но с очарованието и комбинативните елементи, от които са съставени наистина са супер практични и функционални. Това, което прави особено впечатление при тези изделия е липсата на обков. За да направи максимално изискани и космически новите си предложения, ЛениСтил използва разнообразни иновативни механизми, с които по вратичките и чекмеджетата липсват грозноватите дръжки. Доста по-естетично изглежда една мебел, която можете да отворите с лек натиск и механизма веднага да освободи и отвори желания шкаф. Освен това всички влагани панти са с плавно затварящ се механизъм, което наистина е желателно при изработката на една съвременна мебел.

холни секции

Втория вид са модулите. Те са изключителни предпочитани от клиентите поради няколко основни причини. изгодни са, адаптивни и с въображение постигате уникални изпълнения, с които лесно да обзаведете дневната си. Създават се композиция от модулни елементи, които наистина могат да бъдат вашия различен начин да създадете система, която да е неподражаемо и индивидуална. Казват, че като цяло модулните мебели са за креативните, за онези, които наистина имат въображение да нарисуват елегантна и гостоприемна картина в хола си. Преимуществата им не подлежат на съмнение и те са причината ЛениСтил да отчита през последните години толкова висок ръст на продажбите на именно тези модулни системи. Не са за пренебрегване и цените им. Идеята е клиента не да бъде принуден да закупи пълен пакет от модули, а да заложи на конкретни необходими части, които реално да намерят приложение в дома им. Така освен, че избирате броя и моделите на детайлите, определяте и цената, която имате възможност да платите. И така постигане не само изгоден, но същевременно и максимално практичен резултат при декорирането на хола си. Всъщност именно с декориране можем да сравним обзавеждането с модулни системи, тъй като основната линия и концепция е към оформлението, оптимизирането и елегантността в помещението.

На трета позиция ще поставим един от скъпите варианти за секции, които предоставя на вниманието ви производителя Лени Стил. Това са поръчковите секции. Самата терминология показва в какво точно се състои тяхното създаване. Това са мебели, които се изработват по специални индивидуални критерии на поръчителите. Идеята тук е за постигане на неповторимост, уникалност и безупречно изпълнение. Доста от клиентите считат, че поръчковите секции са такива, които са леко трансформирани стандартни, но се предлагат на два пъти по-висока цена. Всъщност това не е така, тъй като поръчката за всяка една секция се изпълнява по зададени от клиента размери, цвят, материал, допълнителни детайли, обков и всякакви други орнаменти. Така, че няма как една поръчкова секция да бъде причислена към стандартните, тъй като не само визуално, но и по отношение на материалите те могат доста да се различават една от друга. Клиентите, които си поръчват такива специални секции наистина са взискателни към детайлите. Не винаги обаче поради каприз се налага поръчка на секция- От ЛениСтил споделят, че поръчковите варианти, които изработват са по-скоро съобразени с не толкова правилните форми на помещенията, както и размерите им.  Ако нямате друга алтернатива за покупка на модулна или стандартна  секция, то само модулната би била ефективното решение за да декорирате дневната по начин, който ви устройва и допада.

А ЛениСтил определено има доста голям ресурс от предложения. Ако посетите платформата на производителя за онлайн продажби ще установите, че тук наистина има невероятни и на разумни цени продукти, които да се превърнат в идеалните мебели за дома ви. Секцията е специфична мебел, към която наистина трябва да проявите благоразумие, финес, компетентност. Няма значение какво е нейното предназначение – а краси хола ви, да обединява тв кът-а или пък да се ползва като поставка за любими сантиментални предмети. Тя е прекрасното изпълненине, което ще внесе изтънченост, ще покаже, че имате специално отношение към детайлите и, че наистина цените обзавеждането, което ви заобикаля. А дома, дневната, спалнята, дори коридора трябва да излъчват, уют, спокойствие и съвършенство. Именно тези важни акценти можете да намерите сред продуктите, изработвани с внимание и любов от Лени Стил. Доверете се на опита, уменията и разнообразието от продукти и изгодни цени още сега. Очакват ви най-новите секции, с които ще превърнете жилището си в стилно и изискано.

Related posts