Как да ползваме услугите на автокъщи от Германия за да си внесем кола?

автокъщи

Голям процент от българите,които имат намерение да си купят кола втора ръка първо оглеждат предложенията по автокъщите на пазара у нас. Тъй като вече всеки желаещ да продава повече коли търговец си има сайт, в който излага стоката си то е ясно, че няма да се отправите към градовете, които са известни с това, че има много голям избор на автокъщи и превозни средства. Първия анализ е този в Интернет. Той помага на потенциалните купувачи да се запознаят с цени на конкретните марки  и модели, възможностите за екстри и технически параметри. Разбира се, това е една много правилна стъпка, тъй като не изисква никакви разходи, освен това, че ще отделите малко време, а освен това дава доста добра представа за това какво към настоящия момент се предлага на българския пазар.

Стъпка номер две е да се направи оглед и тест драйв на място. Естествено в повечето случаи се оказва, че наистина сте останали заблудени от снимковия материал и напразно сте били път от Стара Загора до автокъщата в София. но все пак става въпрос за автомобил, в който влагате надежда, че ще ползвате безпроблемно поне пет години. Затова сте длъжни да направите оглед и да го изпробвате преди да го платите. Има обаче една друга възможност, която е свързана с това сами да вземете нещата в свои ръце и да прескочите българските търговци, които очевидно имат намерение да ви поизлъжат не само с техническото състояние на колата, а също така и с изминатия пробег. Тъй като вече имаме достъп до Европейските пазари  и не се нуждаем от визи и други документи за да пътуваме свободно то ето, че можете да си позволите да пътувате до избрана дестинация, от която всъщност се осъществява вноса на кои и у нас. Като едни от най-здравите превозни средства се считат за онези идващи от Германия. Не става въпрос само за това, че държавата има безупречна инфраструктура, а пътищата не приличат на лунен пейзаж, което пък е предпоставка за изправността на автомобилната система, а също така за коректност и изключителна прецизност в гарантирането на една сигурна сделка.

кола от Германия

По принцип се оказва, че много хора, които се притесняват от езиковата бариера са склонни да си купят кола от България, а н да посещават автокъща Германия и да си създават допълнителни усложнения. Но всъщност и това предизвикателство може да се преодолее, тъй като един от утвърдените у нас автосалони Капитол предлага на своите клиенти опция за избор на кола от автокъща от Германия. В края на миналата година отвори врати и представителството на Капитол в немския град Butzbach, където можете да откриете превозното средство, отговарящо на високите ви критерии за качество и екстри.

Определено само онези, които не са се сблъсквали с предизвикателството да си купуват нова кола не знаят в какво се забъркват в действителност. Истината е, че наистина имате невероятен шанс да се сдобиете  с колата на мечтите си и то без да знаете немски. Можете дори да съчетаете екскурзионното си пътуване до Германия с посещение на автосалона на Капитол в Butzbach за да организирате транспортирането на избрания от вас автомобил до България. Ще се изненадате, че дори е по-лесно отколкото да си вземете кола от столична или друга автокъща у нас. А Капитол ще се погрижи за вашето пълно удовлетворение. Ще бъде предоставено компетентно обслужване на български и също така тест драйв, с който да се убедите в безупречните качества на новата си кола.  Вие избирате, а автокъщата от Германия ще заготви всички необходими документи, придружаващи превозното средство за вноса му в България. Без измама, без рискове и единствено качествено обслужване и сигурен автомобил получавате от Капитал, и то на супер разумна цена. Струва си!

Related posts