С подходящ масаж можем да се почувстваме като преродени

топъл масаж

Схващания, болки във врата и гърба, крайниците са често срещани при хора, чиято работа е позиционирана на едно място и липсата на движение води до сериозни мускулни и ставни проблеми. Ясно е, че в такива ситуации един добър масаж ще върне тонуса и ще ви накара да се почувствате като преродени. Знаете ли, че всъщност масажите се практикуват от хилядолетия и в зависимост от зоните на третиране са познати почти 80 стила. Масажа включва различни техники, натиск, движения, чиято основна роля е да стимулира мускулите и тъканите така, че да усетите всяка една фибра от тялото си. Затова е наистина важно при нужда от качествен масаж да изберете професионалист.

професионален масаж

Днес представяме DermaV Велико Търново масажи, които ще бъдат извършени съобразно нуждите на вашето тяло и приложение от опитни професионалисти. А всеки, който се  е подлагал на тази терапия е наясно, че само квалифициран масажист ще гарантира отнемане на стреса от тялото и връщане на жизнените сили. В DermaV Велико Търново се предлагат няколко вида масажи. Класически, терапевтичен, спортен, с топли камъни, силов, частичен масаж. Определящо при избора на масаж е да се доверите на професионалиста, тъй като съобразно вашите оплаквания и мускулни болки само експерт, познаваш добре тялото може да прецени кой от моделите масажни терапии би била най-ефективна за вашето тяло.

Основното предимство, което получавате с ползването на услугите за масажи на естетичен център за красота и възстановяване DermaV Велико Търново е, че освен класически се прилагат и иновативни техники, които напълно да релаксират и подобрят състоянието на мускулатурата ви. Често клиентите питат колко дълго е продължи масажа. Всъщност е строго индивидуално, тъй като това зависи от вида на процедурата, ползването на различни масла и лосиони, както и нуждата на определена зона от съответното третиране. Обикновено продължителността на един масаж може да варира от  пет минути до около два часа, което както вече подчертахме зависи изцяло от състоянието на мускулатурата ви.

Related posts