Първата разходка – направете я запомняща се

количка

Появата на още един човек в семейството предизвиква усещания и чувства, с които вероятно се сблъсквате за пръв път. Няма по-голямо удоволствие и наслада от това да станеш родител, независимо от високата отговорност, която се стоварва на плещите ти. Всеки период от раждането до прохождането и ежедневните новости, които научавате са свързани с ангажименти, които е важно да бъдат свършени навреме. Така осигурявате на децата си онова, от което имат потребност в конкретния момент. А един от задължителните атрибути, към които трябва да проявите безкомпромисност е бебешката количка. Возилото е сред онези детайли, които са нужни, потребни и използвани ежедневно. ето защо е решаващо да обърнете внимание на някои от важните насоки, които ще ви дадем в следващите редове.

Конкретни изисквания към бебешката количка

Всеки педиатър ще потвърди, че разходките на открито са много важни за правилното развитие на бебето. Затова, когато купувате бебешка количка не я избирайте единствено по нейния модерен и фешън дизайн. Обърнете внимание на по-важните изисквания като:

бебешка количка
  • Да бъде компактна;
  • Да е лесна за управление и маневриране по тротоари, бордюри и други градски препятствия;
  • Да осигурява максимална безопасност на бебето. Задължителни са коланите, които не позволяват на бебето а падне;
  •  Да е лесна за почистване. Обикновено децата обичат да хапват по време на разходка и така се замърсява тапицерията на количката. Изберете такава, която се сваля и се пере в машина;
  • Да може лесно да се трансформира и да се прибира в багажника на колата. Ако обичате да пътувате то е добре количката да е винаги с вас,  което предполага да е лесна за сглобяване и разглобяване.

Едни от основните съвети, които ще ви дадем за избора на бебешка количка е да избирате с перспектива за максимално дълго използване. Комбинираните колички със зимен и летен кош позволяват да употребата им не само в зависимост от сезона, а също така и за деца на различна възраст.

Related posts