Идеи за мини портманта от Мебели Арена

порманто

Да бъде обзаведен входа на един дом въобще не е толкова лесно колкото изглежда на пръв поглед. Характерно за тази зона е това, че самото пространство е ограничено и това идва да покаже, че се налага да се направят компромиси, относно изора на обзавеждане, което да бъде съпоставимо на обстановката. Тесните, но дълги коридори понякога налагат да се избере мебел по поръчка. Твърде малките пък не позволяват повече от това да позиционирате мини шкаф за обувки и закачалки за стена. Не се тревожете, защото в каталога на mebeliarena.bg/портманта имате богат арсенал от идеи, с които да се справите коректно и доста бързо с мебелирането на уютния ви дом и то още от входната врата.

Кои от портмантата на Арена заслужават внимание

Моделирането на коридора изисква малко усет и въображение за да се организира пространството, независимо от неговите интериорни и архитектурни данни. Арена представят продукти, които представляват комплексно решение, защото наистина в крайна сметка се оказва, че има значение не само типа на мебелите, но техните размери, форма и функционалност. Не унивайте, че е сложно да се справите бързо и лесно с обзавеждането на коридор, защото портмантата от Арена са супер ефектни, адаптивни и практични. За едно модерно и приятно оформление на входа на дома, можете да изберете някои от следните варианти:

Портманто Сити 4000
  • Портманто Сити 4000

Много интересна изчистена концепция, с която можете да подредите на едно място обувки и връхни дрехи. Приятно изглеждащо с голямо огледало това портанто би намерило място дори в такива площи, които не се отличават с кой знае какъв потенциал и простор;

  • Портманто Сити 4003

Ако живеете в гарсониера или едностаен апартамент, студио или друго мини жилище то това портманто е супер решение, с което ще можете да обзаведете пространството, където да оставите връхните дрехи и мръсни обувки.

Освен с мини идеите си Арена ще ви очарова и с по-големи портманта, които да осигурят безпрецедентен комфорт във вашия дом.

Related posts