Практични съвети при избора на мека мебел

С помощта на мебелите ние си създаваме обстановка която ни е приятно и ни предразполага към активна почивка. Ако поканим пък и гости още повече се стараем да им направим добро впечатление и да ги посрещнем добре. Главна действаща фигура във всекидневната е меката мебел – мястото където си почиваме гледаме телевизия или просто разговаряме с близките си. В онлайн магазин Венус ще намерите различни по форма размер и функционалности дивани, фотьойли, табуретки и канапета. Как ще декорирате в дома си зависи главно от вас, но има някои ключови параметри на които искаме да ви обърнем внимание.

Следвайте предложените препоръки когато избирате мека мебел от Венус

Преди да пристъпите към избор на удобен диван или канапе, първо определете място на което искате да ги поставите и измерете много точно пространството. Това е един доста обемен елемент и е добре да прецените дали ще може да мине през вратите за да сте сигурни, че няма да има проблем при поставянето му. Магазин Венус ви предлага различни опции от дивани с две места, три места или цели холни комплекти. Ако стаята, която декорирате е по-голяма, бихте могли да инсталирате – дивани 2 броя, фотьойл, табуретки и да организирате един кът, който е просторен и комфортен за повече хора. Ако пък сте собственик на маломерен апартамент за вас са подходящи компактните канапета или ъгловата мека мебел, във всеки случай производителите са помислили за различните случаи.

Холов ъгъл

Холов ъгъл Тексас с функция сън и ракла от Венус:           

  • Разтегателен мек ъглов диван „Тексас“ с дамаска по Ваш избор и опция за ляв или десен монтаж;
  • За изработката на модела са използвани естествена дървесина, MDF и ПДЧ;
  • Разполагате с обемна ракла под едната седалка и механизъм, който превръща дивана в легло;
  • В един артикул от Венус откривате удобство и много функции.

В магазин Венус в раздел мека мебел, ще намерите още много модели и различни концепции, подходящи за обзавеждането на модерния хол.

Related posts