Какво детско легло да изберете

Детското легло не е обикновена вещ, то трябва да създава уют и сигурност. Неслучайно то е елементът, който всеки родител иска да купи за стаята на малчугана. Днес различните варианти, предоставят сигурност и комфорт през цялата нощ. Освен всичко останало са и многофункционални. Този артикул трябва и да се вписва в цялостната атмосфера на помещението и дома. Ето защо виж повече възможности и разновидности в онлайн сайта на мебели Венус. За да изберете най-доброто сме Ви подготвили няколко съвета, които ще ви бъдат от полза.

Характеристики на детското легло – виж повече подробности в магазин Венус

Една от най-важните характеристики на детското легло е да се трансформира и да предоставя на детето комфорт. Различните модели, могат да бъдат снабдени със скринове за вещи, модулни чекмеджета и различни конструкции за обособяване на кътове. Това място представлява и завършек на целия дизайн на стаята. То също е важно да хармонира с мястото за игра, четене и забавление. Освен приятният дизайн и различните практични подобрения, покупката е изгодна за семейния бюджет, понеже често се правят намаления в мебелен магазин Венус. Друга интересна разновидност са двуетажните детски легла Венус, които имат достатъчно лично пространство на малчуганите. Обикновено удобната стълба, позволява артикула да се превърне и в кът за игри. Вижте повече за модела! Може дори да откриете такива, които са с  налична библиотека или скрин.

Детско легло

Детско легло тип „сандвич“ Сити 2020 виж повече подробности за модела:

  • Снабдено е с етажерка, подходяща за съхранение на любими книги и вещи;
  • Долната част е на колелца, издърпва се и се разделя от горната;
  • Подходящи матраци за този модел са еднолицеви 900/2000 с максимална височина от 240 мм;
  • Артикулът е изработен от висококачествено ПДЧ 16мм.

Преди да направите тази важна покупка за вашето семейство, вижте повече подробни характеристики за моделите в продуктовия каталог на Венус. Под красивите изображения, ще откриете най-подробна информация за всеки артикул. Очакваме ви!

Related posts