Разкош в спалнята с мебели в бароков стил

спалня

Всеки, който обича лукса и разкоша е чувал за бароковия стил. Дори днес, толкова време след неговото възникване много хора използват определени елементи за да създадат различна и уникална визия в домовете си. Бароковият стил най-лесно може да бъде използван в спалнята. Тя е лична стая, предразполага към комфорт и релакс, което я прави и напълно подходяща за въпросния дизайн. Venus.bg – Барокова спалня е обзавеждане, което създава усещане за лукс и изтънченост. Мебелите са само началото на това което ще постигнете като финален резултат. Сложете плътни кадифени завеси в подходящ цвят, мек килим и ето, че се доближавате до кралските спални.

Как да обзаведем барокова спалня с помощта на venus

Готовите спални комплекти са съчетани тематично и всеки елемент е изработен, като максимално се доближава до стила – Барок. Централно място заема леглото, тъй като то е доста по-голямо, широко и с атрактивна тапицирана табла. Съветът на специалистите е да го поставите в средата на стаята. Нощните шкафчета макар и компактни, също притежават съответната стилистика, орнаменти и необходимата функционалност. Хубаво е стаята да е с подходящ размер, тъй като в този тип комплекти, често присъства и скринът. Той е изключително подходящ, предвид своите големи и широки чекмеджета, снабдени със съвременната система за плавно отваряне и затваряне. Практична мебел, позната от толкова много години, но все така желана и предпочитана.

Луксозен спален комплект

На какво ще се насладите, ако поръчате барокови мебели от venus:

  • Комфорт – всеки елемент ви предоставя нужната функционалност и удобство, когато сте в спалнята си;
  • Лукс – голямо легло, функционален гардероб, стилни нощни шкафчета и скрин – всеки детайл обмислен и луксозно изпълнен;
  • Безкомпромисно качество – venus е търговецът, гарантиращ ви, че мебелите са направени от здрави и надеждни материали. Модерният МДФ, ПДЧ, фурнир и естествена дървесина.

Конфигурациите, които ще откриете в мебелен магазин venus са комбинирани в различни цветове, което ще задоволи вкуса на всеки клиент.

Related posts