Как да обзаведем дворното пространство елегантно и удобно

стол

Всеки, който притежава открита площ може да се наслаждава на спокойствие на топлото време. Дали ще прекарва времето релаксирайки и четейки книга, или ще организира събирания с приятели няма значение, стига почивката да бъде максимално ползотворна. За целта обаче, е добре да се погрижите за обзавеждането на това уютно кътче. Мебели Венус  представят в онлайн каталога си разнообразие от градински столове, които със сигурност, ще ви бъдат от полза когато желаете да се настаните комфортно там.

Как да изберем подходящ модел Венус

Без значение колко време ще прекарвате седнали в двора, градинските столове Венус трябва да ви предоставят необходимия комфорт и удобство. Моделите са изработени от най-различни материали, като ратан, пластмаса, метал и други, което ви позволява да имате наистина богат избор. Не пречи при необходимост да допълните обзавеждането и с удобни възглавнички за сядане. Когато поръчвате такива артикули, проучете внимателно тяхната устойчивост и специфичните характеристики на избрания от вас материал. Дали има UV защита, издържа ли на влага и неблагоприятни атмосферни условия и как трябва да се поддържа. Хубаво е да имате и ясен бюджет, защото със сигурност ви трябват повече от две-три бройки. Определете и място, където ще съхранявате градинските столове когато не ги използвате, за да се запазят по-дълго в първоначалния си вид.

 градински стол

Модели на магазин Венус популярни сред клиентите:

  • Ратанов градински стол 362 с подлакътници, полипропилен – кафяв – Седалката и облегалката са със синтетична ратанова оплетка (полипропилен). Конструкцията е метална;
  • Полипропиленов градински стол Блум светлосив  – ергономичен дизайн, подходящ за Вашата градина или тераса. Изработен от висококачествен полипропилен, издръжлив на атмосферни условия, подсилен с фибро стъкло;
  • Градински стол Елизабет, поликарбонат – черен прозрачен.

Дизайните и възможностите са наистина много, което ще ви позволи да обзаведете модерно и практично вашето дворно пространство. Бъдете креативни и изберете артикули от съвременни материали с интересна и впечатляваща визия.

Related posts