Съвременни холни маси считани за произведения на изкуството

Холна маса Oli

Въобще не е задължително мебелите в интериора да бъдат големи и скъпи за да се постигне ефекта на уют, изисканост и уникалност. Такъв пример ни дава модела https://www.mebeliarena.bg/маси/холни-маси/холна-маса-hm8102-сонома-черен. Това е изключително практична холна масичка, чиито пропорции са лесно приспособими в мини зони, а освен това е приложима не само като средство разкрасяващо хола ни, а също би намерила приложение и в редица други домашни кътове за отдих и почивка. Очевидно стилна и елегантна тази мебел може да ви послужи както за аранжиране и декориране така и като помощен инструмент, благодарение на който да си гарантирате стилна атмосфера.

Отличителни белези

„Oli HM8102“ е холна масичка, която е изработена от висококачествен МДФ материал. Тя е представител на колекцията модерни мебели, които са предпочитани от стопани на градски имоти. Очевидно практичните и лесни за адаптация правоъгълни размери 110/60/35,5 см. позволяват елемента да успее с лекота да намери точната си позиция.

С комбинацията си от два цвята пък се акцентира на съчетанието с други елементи в интериора. Накратко семплия, но креативен вариант показва, че дори минималистична холна масичка може да се превърне в акцент, който създава изящество, уют и изисканост. Все пак хола е важно да бъде моделиран според редица интериорни правила, а едно от тях гласи, че задължително се изисква постигане на естетичен принцип на обзавеждане.

Масата, с която гостната стая ще изглежда впечатляващо

Холна маса

Това, което навярно ще ви привлече е стилистично изпипания дизайн на модела холна масичка Oli HM8102. Фокусираме се върху качеството му, перфектната визия и идеална интеграция в пространството. Но за покупка това навярно не е достатъчно. Ето, че предложението на магазин Арена би ви провокирало да направите още днес поръчка за Oli HM8102, а причините за това са:

  • Символична цена от 295 лв;
  • Бърза поръчка само с телефонен номер;
  • Професионално обслужване и спазване на срока за доставка;
  • Опция за покупка на изплащане с минимално оскъпяване;
  • Гъвкави общи условия в полза на клиента, съобразно българското законодателство.

За да придобие и вашата всекидневна или холна зона невероятна и обаятелна визия то очевидно се нуждаете от продукт, с който бързо да постигнете желания ефект. Ето как с едно мини решение със скромни размери от 110 х 60 см и височина от 35,5 см си гарантирате луксозна атмосфера и уют.

Доверете се на опита, на селектираните и с доказано качество мебели от магазин Арена, защото тук освен представения прекрасен модел холна масичка в каталога ви очакват още впечатляващи и съвременни идеи.

Related posts