Защо да изберем нова мебелировка за кухнята

кухня

С времето и експлоатацията на отделните елементи кухненското обзавеждане се амортизира и трябва да бъде подменено с ново. Препоръчително е да изберете модерен вариант, който ще остане достатъчно актуален в следващите години. В момента пазарът предлага прекрасни комбинации от които да избирате както и модулни варианти за да направите сами проект на обзавеждането си. Мебели Венус – Кухня цени, ще ви даде шанса да имате качествено изработени артикули, без да инвестирате твърде много средства. Разгледайте каталога и вижте колко различни възможности имате за избор.

Предимства на модулното кухненско обзавеждане

Сега всеки клиент може сам да проектира дизайна на своето кухненско обзавеждане благодарение на модулните системи. Така цената на всичко е по-достъпна. Сами избирате колко на брой да бъдат горните и долните шкафове, къде да са монтирани уредите и как да изглежда цялостният дизайн. Производителите са предвидили всичко необходимо в продуктови серии, които съчетани по между си правят идеалната кухня. Също така трябва да изберете работен плот и термо гръб, които да си подхождат с модулите и да създават елегантна визия в помещението. За да има успех вашето начинание е добре да измерите наличното пространство и да напаснете модулите идеално към него. Цветовете също имат изключително важна роля, защото ще гледате тази конструкция дълги години и тя трябва да ви доставя винаги удоволствие. Ето защо ви препоръчваме да заложите на тоналност, която е неутрална и ви допада най-много. Ценовите оферти са различни, изберете според бюджета си.

Защо ъгловата форма при монтажа на артикулите е най-оптимална

В момента разнообразието от форми при този тип мебелиране е голямо, но ясно се отличава тенденция, която прави ъгловите модели по-предпочитани. При тях се оформя работен триъгълник, който ви позволява най-важните неща в помещението да са близко и да достигате до тях безпрепятствено. Венус ви представя един подобен вариант, който ще ви допадне и с цената си. Кухненски комплект Сити 934 – с цял термоплот:

ъглова кухня
  • Комплект „Сити 934“ притежава всичко необходимо за обзавеждането на кухнята Ви;
  • Обзавеждането включва шкафове, чекмеджета и отделение за фурна;
  • За удобство са добавени цял термоплот и плавно затваряне на вратите;
  • Мебелите са изработени с лице от MDF 18 милиметра и корпус ПДЧ 16 мм;
  • Цената е 1090 лв.

Съвременните материали от които се изработват артикулите са с много добри характеристики и ще използвате мебелите безпроблемно дълги години. Отличителна черта е, че шкафовете се почистват лесно благодарение на гланцираното си покритие, както и че издържат на влагата която обикновено е налична в това помещение. Разгледайте стиловете и дизайните и цените, които ви предлага онлайн търговеца за да направите най-добрия избор и интериорът в помещението да допада на цялото ви семейство.

Related posts