Какви са предимствата на модерния еднолицев матрак

матрак симеонов

Сънят е важен за нашето спокойствие и добро настроение. До голяма степен и здравето ни зависи от него, а когато не спим удобно настанени това веднага се отразява на работоспособността ни. Оттук следва и факта, че трябва да намерим най-правилния и подходящ за нашите изисквания матрак. Тази покупка не бива да се пренебрегва, а дори трябва да и се отдели повече внимание и да се направи подробно проучване. Мебели Венус е онлайн магазинът, който ще ви предложи богата гама от най-добрите и в момента търсени еднолицеви модели. Прочетете и обърнете внимание на техните характеристики, за да намерите най-подходящия за вашия дом.

Кои параметри на еднолицевите матраци са най-важни

Като всеки друг артикул, който купуваме за дома си и при избора на еднолицев матрак трябва добре да се информираме за това, какво ни предлага. Първо ще ви направи впечатление наличието на вградена подматрачна рамка от здрава дървесина, която няма нужда да купувате отделно, защото е включена в цената на модела. Това ви позволява веднага да поставите новата вещ и да я ползвате. Еднолицевите матраци са на по-достъпна цена, защото не могат да се използват от всички страни, но въпреки това бихте могли да ги завъртате по оста глава-крака, и така да се износват по-равномерно. Съставени са от разнообразни качествени материали, които се грижат за вашия комфорт по време на сън. Венус ви препоръчва следния модел. Еднолицев матрак Awa:

матрак ава
  • Класически модел с ортопедичната пружина, която помага за съня;
  • Отличава се със здравина и мекота, условия които са важни за подобен артикул.
  • Пружинна система бонел, полиуретанова пяна, филц, дървена рамка, безшумен слой, висококачествен текстил (100% PES), влакна с мемори пух, нетъкан текстил – състав който прави продукта перфектен;
  • Гаранцията е пет години.

Въпреки своята ценова достъпност еднолицевите матраци са добре изработени и са прекрасен избор за всяко семейство.

Трябва ли да се съобразите с твърдостта на еднолицевия матрак

Друго условие свързано с избора на подобна вещ е степента на твърдост. Всеки човек има различни критерии за това как се чувства най-удобно докато спи. Хората с някакви заболявания в кръста и гръбнака е добре да избират по-твърди модели, докато останалите могат да се спрат на мек или средно твърд вариант. Разбира се тук от значение е и позата в която спите, защото тя оказва сериозно влияние на опората, която предлага артикула. Ако е включена мемори пяна тя ще запази перфектно извивките на вашето тяло и ще ви донесе максимален комфорт.

Related posts