Каква холна масичка да изберем в зависимост от потребностите на семейството

масичка

Холната масичка винаги е била задължителен елемент от обзавеждането на всекидневната. Тя чудесно завършва общия облик на интериора и е притегателна за всички в семейството. Няма как да си представим мека мебел пред която да не е поставена декоративна и стилна масичка. Функциите ѝ са най-разнообразни – бихме могли да изпием по кафе с приятели, да хапнем нещо пред телевизора или да бъде просто декоративен елемент. Венус холна маса е възможността да имаме елегантна и практична мебел с перфектна дизайнерска визия.

Как да изберем холна маса според нейната форма

Обикновено решението каква мебел да купим зависи основно от нашите предпочитания и вкусове. В случая обаче с формата на тази основна за хола мебел, трябва да се съобразим с големината на помещението и най-вече с вида на дивана. Основно ще срещнете следните видове:

холна маса
  • Кръгла – тя е изключително универсална и би могла чудесно да се впише както в малка така и голяма стая. Липсата на остри ъгли е нейно съществено предимство, защото няма опасност от нараняване когато преминавате покрай нея;
  • Правоъгълна – това е една от най избираните форми, защото е изключително практична и винаги подхожда на различните типове дивани. Ако разполагате с ъглов диван това е един от най-добрите модели;
  • Квадратна – обикновено холните масички в такава форма са изключително масивни и здрави като те са удачни за по-голямо помещение. В повечето случаи са снабдени с рафт за съхранение на различни вещи.

В каталога на онлайн магазин Венус ще намерите разнообразни модели в най-различни форми, които със сигурност ще ви допаднат като функция и дизайн.

Качеството на изработка и вложените материали са важни за избора

Холната масичка е мебел в която определено търсим здравината и стабилността, тъй като обикновено поставяме различни неща върху плота. Изборът на стилове и варианти е голям, но се открояват класическите изработени от естествена дървесина или MDF. Те винаги са били предпочитани от клиентите, понеже внасят уют и топлина в помещението и се вписват в чудесно в различен тип интериори. По-модерните версии са с интересен дизайн, като те са изработени в комбинация от различни материали. Много удачно се съчетават метал и закалено стъкло за един стилен и съвременен интериор. Същото важи за дървесината и стъклото, метал и дърво. Какъвто и модел холна маса да предпочетете е важно да комбинирате по правилен начин с наличните мебели. Обърнете внимание на богатото разнообразие в каталога и определете кой от моделите ще бъде най-подходящ за вашия дом.

Related posts