Кои са основните правила когато избираме нов матрак

матрак баланс

Покупката на матрак не се прави често и поради тази причина моделите търпят редица изменения и допълнения през годините. За да изберем подходящ вид и размер, трябва да се запознаем с актуалните варианти и техните функционалности. Едно от ключовете неща на които е нужно да обърнем внимание е размерът и това той да съответства на спалнята. Мебели Венус матрак 160/200 е класически елемент, който може да бъде открит на сайта на търговеца. Подобна вещ ще изберете много лесно, ако спазвате личните си критерии за комфорт и качество.

Кой модел матрак да поръчаме

Ако търсите артикул с класически размери подходящ за семейната спалня 160/200, то със сигурност ще намерите както еднолицеви така и двулицеви модели. Трябва да прецените каква сума сте склонни да отделите за покупката и въз основа на нея да откриете подходящия матрак 160/200. Не забравяйте, че размерът трябва точно да съвпада с рамката на леглото. На второ място ще отбележим нивото на твърдост. Трябва да разберете на колко твърдо ви е приятно да спите. В зависимост от физическите ви данни и позата в която прекарвате нощта, изберете съответния модел 160/200. Венус предлага на вниманието ви един модерен вариант. Двулицев матрак Лаго мемори:

двулицев матрак
  • „Лаго“ представлява двулицев модел 160/200 с различен комфорт на лицата и променлив диаметър във височината, оформящ зони, съответстващи на естествените извивки на тялото, за максимално удобство;
  • Матракът 160/200 е с ядро от термоактивна мемори пяна и високоеластична HR пяна с ортопедични и проветриви свойства;
  • Благодарение на различните видове пяна в ядрото моделът е подходящ за всеки, без значение от килограми, ръст, възраст или начин на сън;
  • Калъфът е от висококачествен текстил със антиалергични свойства.

Луксозен и качествен модел 160/200, който бихме нарекли универсален поради факта, че са използвани разнообразни материали които създават необходимото удобство, независимо от външните фактори.

Как да се грижим правилно за артикула

След като сме отделили не малка част от средствата си за да поръчаме подобен матрак трябва да се грижим правилно за него. Двулицевите модели е добре през определен период от време да се завъртат, за да се използват от всички страни равномерно и така да се запазят по-дълго за употреба. Почиствайте редовно с прахосмукачка и проветрявайте, тъй като влагата е враг на тези артикули и не трябва да бъде допускана. Ако се грижите правилно за модела със сигурност ще го използвате през целия му срок на гаранция без никакъв проблем дори и по-дълго. Разгледайте всички варианти които  предлага онлайн магазинът и преценете кой от тях ще бъде най-подходящ за вашето жилище.

Related posts