Как да обзаведем красива спалня с модерни и качествени мебели

спален комплект нефели

Когато избираме ново обзавеждане за дома си винаги трябва да бъдем внимателни и прецизни, за да имаме удобни мебели, които да използваме с удоволствие. Интериорът на спалнята е важен за комфорта на семейството, затова най-добре да се насочим към готовите комплекти, които дават много повече възможности и удобства. Брошура VENUS.BG: спални комплекти 2022 мястото където ще намерите различни модели и комбинации с които да обзаведете по най-добрия начин. Изработката на различните артикули е качествена и съобразена с последните модни течения.

Защо спалните комплекти са подходящ избор

Всеки има някаква представа във фантазията си как иска да изглежда любимата му стая за почивка. За да се постигне обаче тази перфектна визия се изисква доста креативност и правилно комбиниране на отделните мебели. Дори тогава няма да бъдем напълно сигурни, че сме се справили достатъчно добре. Ето защо готовите комплекти са най-добрият вариант, тъй като са съчетани директно от производителя и със сигурност артикулите си подхождат перфектно. Винаги са включени основните модули без които не можем в ежедневието – голяма и красиво легло, практичен гардероб, декоративни нощни шкафчета и скрин. Препоръчваме ви моделите които имат включено и огледало, защото то е важно за спалнята. Venus.bg представи един от новите модели в брошура 2022. Спален комплект Виго 2 – Графит/Дъб елеганс – 160/200 см. – с LED осветление:

спален комплект виго
  • Спален комплект „Виго 2“ се състои от легло;
  • Две нощни шкафчета и гардероб;
  • Леглото е с повдигащ амортисьорен механизъм, подходящо е за еднолицев и двулицев матрак с размери 1600/2000 мм.;
  • Гардеробът е с дискретно LED осветление, голяма плъзгаща врата с огледало, две вратички и две чекмеджета;
  • Зад плъзгащата врата са разположени три рафта, в другото отделение има лост за закачалки;
  • По ваше желание може да добавите към комплекта скрин с четири чекмеджета и вратичка.

Елегантен модел при който чекмеджетата и шкафовете имат механизми за плавно отваряне и затваряне. Практично допълнение което ще оцените щом използвате артикулите.

Да купим ли обзавеждането от интернет сайт

Може би най-голямо разнообразие от модели днес откриваме в онлайн пространството. Търговците редовно актуализират брошурите си което ви дава възможност да откривате нови и модерни мебели на преференциални цени. Колкото по съвременен модел изберете за спалнята, толкова по-дълго време ще се наслаждавате на елегантната визия, която ще ви създава усещане за лукс и комфорт. Изработката и качеството на материалите вложени в мебелите са на много високо ниво, защото днес се използват съвременни MDF и ПДЧ плоскости. Те са по-достъпни като цена и се отличават с финален завършващ гланц, за да изглеждат всички вещи красиви и стилни.

Related posts