Как да изберем впечатляващ и оригинален парфюм

парфюм скандал

Ароматите ни заобикалят през цялото време и често предизвикват у нас различни емоции. Това важи и за парфюмите които избираме. Никой не излиза от вкъщи, без да си е доставил удоволствието да използва любимия си аромат. Понякога го променяме в зависимост от настроението или сезона. Вълнението от това да изберем нещо ново и различно със сигурност е силно. Днес ще ви представим уникалния Scandal парфюм на Жан Пол Готие. Щом се докоснете до оригинален марков продукт със сигурност ще откриете разликата. Поръчайте висококачествен артикул на световна марка от Parfium.bg.

Какви чувства ще предизвика у нас един хубав френски парфюм

Творчеството на френския моден дизайнер Жан Пол Готие олицетворява свободата, бунта и чувствеността. Типичните характеристики от неговия моден дизайн се отразяват и в ароматните композиции които представя. Неговият Scandal от 2017 провокира всички и става любим на много дами. Както и подсказва самото му име трябва да сте готови за забавления и предизвикателства. Парфюм, подходящ за горещите летни вечери в които няма да останете незабелязани. Дизайнерът предизвиква със своите флакони във формата на мъжки и женски тела. Тук обаче се е насочил към конкретна част от тялото и това са – краката. Те стърчат и провокират от флакона, за да привлекат вниманието към незабравимия парфюм. Защо да го предпочетете сред останалите варианти:

парфюм
  • За смелите жени – ароматът е сладък и допълнен с цветни нотки;
  • Подходящ за специални поводи – гарденията действа упойващо и придава на композицията чувствен характер. След нея се появява друга важна съставка – медът. Накрая изразителното пачули носи дълбочина и чувственост. Той ще ви завладее изцяло;
  • Стилен флакон с дамски крака на капачето – опаковката на нещо толкова прекрасно също е от значение, а тази е незабравима;
  • Оригинален и траен – избирайте високото качество и оригиналните парфюми, които никога не биха ви разочаровали със своята дълготрайност и интензитет.

Удобно е да поръчате от доказан търговец онлайн, защото ще бъдете сюрпризирани с коректна и бърза доставка, за да изградите перфектния стайлинг допълнен от нов аромат.

Да си направим ли подарък – парфюм

Всяка дама добре познава вкусовете си и е наясно какво ухание иска да усеща около себе си. Първо ни привлича опаковката, а днес тя е зашеметяваща. В случай, че купувате онлайн може да се ориентирате от описанието на съставките в даден продукт. Те са разделени на три части – глава, сърце и база. Първо е ароматът който усещате в началото, след това той се разгръща в сърцето и накрая остава базата, която ще бъде с вас най-дълго. Уханието ще ви провокира да се влюбите в него.

Related posts