Кое прави двулицевите матраци по харесвани

двулицев матрак

Хората се насочват преди всичко към матраците, които се използват от всичките си страни, защото ги смятат за по-качествени и удобни. Те определено имат своите преимущества пред еднолицевите, въпреки че и първите са също така комфортни, независимо от по-ниската си цена. Модерните двулицеви матраци Венус обаче са изключително комплексен продукт, в който са използвани едни от най-добрите материали. Те гарантират невероятен комфорт по време на сън и правилна опора на тялото. Гаранционния им период също е дълъг, като това се дължи на възможността да завъртате през определен период матрака и така да се износва много бавно.

Какви материали присъстват в пълнежа на двулицевите матраци

Начинът, по който тези артикули са изпълнени е и разковничето на това да бъдат толкова предпочитани от клиентите. Няма да се изненадате, че само най-добрите и доказани материали влизат в пълнежа на съвременните двулицеви матраци. В някои от тях присъстват по-качествените покет пружини, пакетирани в отделни джобчета, допълнени с мемори пяна, полиуретан или латекс.

В направата на един продукт могат да участват два-три и повече материала, докато той придобие търсените характеристики. За да се чувствате удобно по време на сън, двулицевият матрак трябва да бъде с подходяща твърдост. Хората, които имат някакви заболявания на опорно-двигателната система, задължително трябва да поръчват твърд модел, тъй като той предлага по-добро чувство по време на сън при оплаквания и болки в гърба.

Често се използва мемори пяната, защото тя запазва формата на тялото докато спите и чудесно балансира температурата. В магазина на Венус ще намерите следното предложение. Двулицев матрак Кул Баланс:

матрак
  • „Кул Баланс“- двулицев с елегантен дизайн;
  • сърцевината на артикула е съставена от висока BodyCare® с пяна с повишена плътност;
  • грижи се за правилното разположенир на тялото, поддържа го стабилно и осигурява перфектна опора за гръбначният стълб;
  • от едната страна се намира профил със седем зони;
  • осигурява масажиращо усещане, подобряващо кръвообращението;
  • CoolMemory Foam, която подпомага пълното отпускане на мускулите.;
  • антибактериална обработка;
  • прошит е с обемна вата и полиуретаново фолио за повече мекота;
  • 3D дишаща лента  осигурява максимална проветривост.

Разбирате, че двулицевите модели са изключително сложно изработени в съответствие с международните стандарти и гарантират пълен релакс и комфорт за спящия.

Оправдана ли е инвестицията в по луксозен модел

Ако желаете години наред да се чувствате добре всяка сутрин, непременно се насочете към висококачествените артикули. Инвестицията в тях ще ви се възвърне многократно, под формата на добро настроение, здраве и отпочинало тяло. Много е важно всяка сутрин да се събуждате усмихнати и изпълнени с необходимата енергия и мотивация.

Related posts