Как най-бързо да се сдобием с качествен и удобен диван за хола?

ъглов диван

Покупката на ново обзавеждане винаги е вълнуващ момент, защото след неговото инсталиране ще имате съвсем обновена обстановка у дома. Мебелите, в които инвестирате задължително, трябва да се качествено изработени, стабилни и издръжливи. Обикновено клиентите отделят голямо внимание на избора на диван за дневната, защото той е и най-използваната мебел. Хубав ъглов диван за дневна с размери и дамаска по поръчка venus.bg. Асортиментът в интернет магазина е огромен, а това е гаранция, че ще останете изключително доволни от новото обзавеждане. Лесно ще откриете модел, който да се съчетава с интериора във вашия дом.

По какви критерии да изберем точният ъглов диван за хол?

Хората много често се ръководят от бюджета, който са определили за покупката. Ето защо и в търговската мрежа откривате различни ъглови дивани, някои от които доста луксозни и скъпи, а други на по достъпна цена. Специалистите съветват да инвестирате във високото качество, защото то ви гарантира по-дълга и безпроблемна употреба. Важно е конструкцията на ъгловия диван да бъде здрава и устойчива по възможност направена от естествена дървесина. Когато купувате нова мека мебел, е нормално да се съобразите със свободното място във вашия дом и да вземете модел, който няма да изглежда прекалено обемен и не на мястото си.

Заложете на изделие, което разполага с механизъм за разтягане и ракла за багаж, защото те винаги ще са ви полезни. Един от ключовите критерии, които ще ви насочат към определен модел е стилът и дизайнът на изработка. Важно е той да подхожда на интериора в дневната и да се комбинира красиво с останалите мебели. В сайта на Venus.bg ще намерите – Холов ъгъл Тоскана Лукс 2 – по поръчка – 319+206 см:

диван
  • „Тоскана лукс“ представлява холов ъгъл, който ще Ви предостави удобството на диван, а при нужда комфорта на легло, чрез разтегателен подматрачен механизъм;
  • за направата на седалките са използвани високоеластична пяна и зиг-заг пружини;
  • възглавниците са със свалящите се калъфки, с пълнеж от силиконов пух и мляна пяна;
  • за допълнително удобство са добавени тристепенни облегалки за глава;
  • диванът се предлага с лява или дясна лежанка, по избор.

Модерната визия на холовият ъгъл привлича вниманието и със сигурност ще предпочетете подобен модел за своя дом.

Какъв цвят тапицерия да изберем от каталога?

Помислете кой е любимият ви цвят и дали той ще се впише в обстановката на вашия дом. Производителят дава шанс на клиента сам да избере нюанса на тапицерията, което е много важно решение. От него зависи как ще изглежда меката мебел и дали ще ви бъде приятно да я гледате в този вид достатъчно дълго. Има клиенти, които залагат на универсалните нюанси като сиво, кафяво, бежово и синьо, но други са по-смели и предпочитат лилаво, червено, жълто или оранжево.

Related posts