Имаме ли нужда от модерен шкаф за обувки?

шкаф за обувки

Когато известно време сте използвали мебелите в коридора и ви се иска да внесете някакво обновление, бихте могли да купите нещо по актуално като дизайн. Препоръчваме ви да се насочите към шкафовете за обувки представени от магазин www.venus.bg. Този елемент от обзавеждането има решаващо значение за удобството на цялото семейство. Винаги ще има къде да подредите любимите си чифтове обувки, които няма да пречат по пода и ще са защитени от прах и повреда. Не винаги се обръща толкова голямо внимание на тази поставка, но ще забележите, че производителите ви представят много интересни и оригинални дизайни, които ще внесат много красота в коридора.

Какви удобства предлагат съвременните шкафове за обувки?

Ако решите да инвестирате в нова и модерна мебел, ще останете много приятно изненадани от възможностите на артикулите. Днес шкафовете за обувки се отличават с различни размери и начин на отваряне, включват и допълнителни екстри като механизми за плавно и безшумно използване на вратичките. Ако се съобразите със свободното пространство в коридора ще го оползотворете по най-добрият начин, чрез подходящото обзавеждане.

Вертикалните шкафове за обувки са едни от най-харесваните днес, тъй като разполагат с голям брой отделения за подредба и не заемат прекалено много място. Друг модерен дизайн е поставката с място за сядане. При нея получавате комфортна възглавница в горната част, която може да е тапицирана в няколко различни нюанса. В каталога на Venus.bg ще разгледате много подходящи модели, а днес ще се спрем на един по-специален. Шкаф за антре Сити 4033 – Венге:

висок шкаф
  • шкаф за обувки „Сити 4033“;
  • шкаф с падащи врати;
  • двуредов механизъм, побиращ от 16 до 24 чифта обувки;
  • за изработката на модела се използва ЛПДЧ 16 мм.

Функционален и качествено изработен модел в съвременен дизайн, който го отличава от останалите артикули.

Как да се грижим правилно за новата мебел в коридора?

Тази поставка е в непрестанен досег с прах, замърсявания и дори влага от външната среда, затова хигиената следва да бъде на по-високо ниво. Актуалните модели се правят от плоскости МДФ и ПДЧ, които притежават ламинирано покритие и до известна степен защитават обзавеждането от повреда. Независимо от това ви препоръчваме редовно да бършете рафтовете и повърхностите с леко влажна и чиста кърпа, което ще премахне мръсотията и ще ви създаде една много по-приятна за обитаване среда. Вероятно сте инвестирали средства от семейния си бюджет, за да купите хубава и модерна мебел. Това е предпоставка да се грижите много внимателно за нея, за да я използвате максимално дълго.

Related posts