Какъв модел диван да изберем за интериора на дневната?

диван за дневната

Да се купуват нови мебели винаги е приятно и вълнуващо, защото всяка промяна на интериора създава добро настроение на семейството. Ако имате желание да обновите мебелите в дневната със сигурност първо бихте се насочили към подбора на хубав диван. Днес най-популярни са холовите ъгли, които имат редица предимства пред останалите модели. Мебели ВЕНУС ви представят богат каталог от възможности, чрез които много лесно ще направите любимата си стая красива и удобна.

Защо да инвестираме в модерен и практичен холов ъгъл?

Всеки ще се съгласи, че дневната зона е любима за семейството и тук прекарват най-много от свободното си време. Нормално е централно място да заема диванът, който може да бъде в най-различна форма. Днес ви предлагаме да изберете модерен холов ъгъл, защото той дава много повече възможности да се настаните комфортно и да прекарате приятно деня си. Холовите ъгли разполагат с лежанка и имат много по-голяма площ за настаняване.

Щом ви дойдат гости това е от съществено значение. Всеки е хубаво да се чувства приятно и да има необходимото място. Другия плюс на този вид дивани е наличието на механизъм, чрез който бързо могат да се трансформират в легло. Мястото за сън никога не достига и една допълнителна спалня винаги е полезна в апартамента. Може да я ползвате и вие или да разположите гости, които ще останат с преспиване. Друга положителна характеристика на холовите дивани е голямата ракла под седалките. Тук може да прибирате завивки или друг багаж и така да поддържате една уютна и чиста обстановка. От каталога на магазин Венус може да поръчате следния модел – Холен ъгъл Калифорния Бук – 303+210 см:

ъглов диван
  • „Калифорния Бук“ представлява луксозен холов ъгъл, който бързо и лесно може да превърнете в удобно легло, чрез функцията сън тип клик клак;
  • моделът е съставен от висококачествени материали, осигуряващи комфорт, мекота и здравина;
  • допълнително удобство към този ъгъл е раклата за съхранение.

Диванът, който ви представяме, е луксозен и голям в съвременен дизайн. Заслужава си да притежавате хубава мебел, която ще ви служи безпроблемно години наред.

Къде откриваме качествено обзавеждане на достъпни цени?

Ако искате да се сдобиете с хубави мебели, които разполагат с различни екстри и съвременен дизайн предлагаме специализираните онлайн сайтове. Тези търговци са подбрали в каталозите си огромна палитра от прекрасно обзавеждане, което се отличава с функционалност и естетичен вид. Когато пазарувате по интернет винаги разполагате със спокойствие и време да научите подробности за характеристиките на изделията и да изберете, без да бъдете притискани от странични фактори.

Related posts