HappyDeal за Коледата у Дома.

Интересна Коледна украса на домът и мебелите.

С наближаване на Коледните празници все по-често се заглеждаме по украсите, предлагани по магазините. В тази статия ще Ви предложим няколко интересни и забавни украси, които бихте могли да изработите у дома и мебелите с помощта на семейството си. Придайте уникалност със свежи идеи и обновете интериора като следвате няколко лесни стъпки.

Използвайте гланцово блокче. Предварително очертайте звездички, кръгчета с различна големина и ленти с дебелина около 1 см. Направете ги от различни цветове. Слепете ги по двойки, като оставите цветната част отвън. С помощта на кламер или връв закачете изработените фигурки по завесите или щорите.

Направете елха с подръчни материали. Използвайте картонените ролки от тоалетната хартия или пък тези от кухненските кърпи. Нарежете ги с макетен нож на цилиндри с височина 3-4 см. Оцветете със зелен брокат  лак или пък спрей. Оставете ги да изсъхнат. С помощта на пистолет със силикон залепвайте цилиндрите като образувате кръг. Първият трябва да бъде най-голям. Вторият ред трябва да бъде по-малък и така нататък докато на върха остане само една част. Вашата декоративна елха е готова. За да и придадете повече живот може да добавите панделки от разноцветен целофан или просто лентички, които да имитират гирлянди. Помолете децата да се включат и ще видите колко забавно ще бъде за всички направата на елхички, които да поставите върху част от мебелите. Такива можете да направите и с оригами от зелена и бяла опаковъчна хартия. Освежете и усетете Коледния дух. Добър вариант е да я сложите на някое централно място или върху атрактивна мебел. Така ще акцентирате на мебелта и ще се забелязва още повече.Ако търсите от къде да закупите коледна мебел онлайн – ЛениСтил е вашето решение.

16171-632x358За да продължим с еко изработените декорации ще предложим една лесна и бърза направа на декорация за друга често използвана по празниците мебел – коледната маса.От парка в квартала съберете шишарки с различна големина, ако намерите и от различен вид още по-добре. Намерете изсъхнали клонки с различни дължини. Преди да започнете да работите с тях вкъщи добре ги почистете от насекоми  пръст и други замърсявания.  Лакирайте ги с лак за дърво, ако не разполагате с такъв същият ефект ще постигнете и с безцветен лак за нокти. Нека изсъхнат добре. Клонките поставете в саксия пълна с пръст. Ако нямате свободна, можете да използвате ваза, в която да сложите бели камъчета за стабилност. Със силиконов пистолет започнете да прикрепяте внимателно шишарките. Разпределете ги така, че да изглеждат красиво. Напръскайте със изкуствен сняг. Сега имате една наистина уникална коледна украса за вашата масичка.  От шишарките бихте могли да направите и играчки за елхата. Оцветете ги в различни тонове и използвайте малки закачалки или кламери, с които да ги закрепите на клончетата и.

Направете забавна украса за мебелта в дома от различни макаронени изделия. Подберете цветни панделки и залепете със силикон. Оформете звезди и оцветете в сребристо за да придадете снежно настроение. Нарежете червени панделки и оформете Вашата нова играчка , която можете да закачите на гирлянд.

Коледна украса, която можете да изядете.Стига с тези декорации на интериора и мебелите J  Звучи страхотно нали! Тук можете да включите най-различни хранителни продукти, които не само да радват окото, но и да са вкусни. Сварете яйца, обелете ги, използвайте две като ги сложите едно върху друго за да оформите снежен човек. От свеж морков направете нос на Вашият Снежко, от голяма маслина (без костилка) изрежете и оформете шапчица. Със зърна черен пипер направете копчета на бялото палто, сложете и две за очи.  Лесно, забавно и вкусно! От различни по вид плодове или зеленчуци можете да оформите форма на елха. Плодовете декорирайте със спрей сметана, а елхата от зеленчуци със салата „Снежанка“ или цедено кисело мляко. Овкусете по желание. Използвайте въображението си и направете елха също и от любимите Ви бисквити, използвайте разтопен шоколад за да оформите и поръсете с кокосови стърготини, които да имитират за пухкав сняг.

Не забравяйте , че най-важно е настроението, което ще предизвикат изработените от Вас украси. Споделете ги с близките си хора и се насладете на една приказна Коледа.

Създавайки подходящата атмосфера с украсата на домът ви и мебелите ви вие ще постигнете коледният дух и ще го запазите до края на празниците.

Благодарим ви за вниманието, надяваме се да продължите да следите нашият блог за мебели. Ако имате въпроси, моля, не се колебайте!

Related posts