HappyDeal за Офертните Столове.

Уникален, удобен и елегантен стол за вашият интериор и дом

Столът, който ще представим е хитът на летният сезон. Той ще направи градината едно прекрасно място за отдих и почивка. Като цяло изборът на подходящи градинските мебели е изключително важен. Трябва да се обърне внимание на много неща, като се започне от материалът от който са направени до това какъв да е дизайнът им.

mainЗа да направим правилният избор е желателно да направим обстоен анализ на изискванията, които трябва да покриват. Мебелите за градината заемат все по-висока значимост в обзавеждането на градината. Красиви панорамни тераси и прекрасни дворове се превръщат в един малък оазис, който откъсва обитателите от ежедневието и дългия работен ден. Дизайнерите предлагат много иновативни и интересни решения за мебелировката на открито.

Пример за това са серията столове от mebelilenistyle Teak 475. Техният създател е А.Меда. Преди повече от 35 години той започва да конструира мебели за различни италиански компании. Използва различни материали и разработва форми, които са подходящи за ежедневието. Градинският стол Тийк475 е комбинирал два коренно различни материала. Студена конструкция от алуминий и и топлина от тиково дърво за гърба и седалищната част. Изключително изчистен, семпъл и едновременно с това красив дизайн, който се вписва във всеки екстериор на градината, балкона и др.

Материалите, от които са изработени този вид столове са изключително леки, което позволява на Меда да ги проектира така, че да могат да  се подреждат един в друг и по-този начин да освободят пространство, когато това е необходимо. Здравината пък на елементите е гаранция за това, че те няма да се повредят или деформират. Старателно подбрания алуминий като материал дава голяма свобода на действие на създателя на стола. Лекотата и здравината му го прави предпочитан за употреба за мебели, които са подложени на по-голямо натоварване, пример за това са заведения в парка и хотели с красиви градини.

Тиковото дърво е материал с много високи качества. То изключително устойчива на различни температурни амплитуди, на влага, сол и др, поради това има голямо приложение в морската индустрия.  Материалът е изключително популярен и в мебелната индустрия и най вече  при производителите на градински пособия именно поради своята устойчивост. То дори не се нуждае от допълнителна обработка защото за много дълго време запазва физическите си качества.

Пазарът предлага и мебели изработени от тик за Вашият интериорен дизайн. Поради топлината, която носи материала много дизайнери се спират на него като материал за изработка на легла, скринове, гардероби, дори масички за кафе. Естественият цвят на дървото е успокояващ и придава ботанически привкус на помещението, в което се намира. Не случайно има и дизайнери, които проектират и красиви саксии и кашпи за цветята в градина и дома за да засилят този ефект.

Тъй като точно този материал има и много голяма еластичност, поради това столът Тийк 475 е изключително предпочитан от потребителите. Не е случаен изборът на А.Меда и за този материал и заради факта, че този тип дърво не се предпочита от дървесни вредители като молци и други. Дизайнът на облегалката и седалката са изработени с голямо внимание върху детайлите и придават  опора и сигурност на тялото. Комфортът предлагащ този градински стол е абсолютен хит и е предпочитан от голям част от потребителите на такива мебели.

Related posts