HappyDeal за Ръчно Изработените Коледни Елхи.

Красиви ръчно изработени коледни елхи едно предложение за разчупване на обстановката във вашият интериор и мебели. Препоръка за онлайн магазин.

111

С наближаването на любимият за всички деца и възрастни празник все по-често започваме да се замисляме как да украсим дома си така, че да пренесем в него коледния дух.В онлайн магазините има много предложения.  Днес ще Ви представим няколко идеи, от тях, как можете с малко средства и повечко въображение да изработите коледни дръвчета, които ще внесат много уют и настроение вкъщи. Можете да ги поставите на всяка мебел и във всеки интериор, без да се наруши хармонията, която сте градили през годините, докато сте обзавеждали.

Ако не сте особено сръчни можете да си купите мини елхички с лед осветление. Те са изключително евтини, но пък много ефектни, особено се ползват като декор в офиси и официални помещения, върху ключови мебели. Големи са колкото кредитна карта и се предлагат с различни цветове на осветеност.  Можете да сложите няколко симетрично разположени върху мебелите.

Бихте могли и сами на направите коледно дръвче от хартия. Децата със сигурност ще се включат и ще им бъде особено забавно. Вземете зелен картон. В интернет има голямо разнообразие на макети, които можете да използвате като шаблони. Изберете тези, които най-много Ви допадат и ето…домашната работилница вече работи.  Направете няколко с различна височина. За по-голяма опора можете да закрепите вече готовите елхички върху подложка от плоски камъчета или пък стъклено бурканче, което да превърнете в саксия. Бъдете креативни и ще се изумите от резултата, който ще постигнете.

Вероятно вашата елха изглежда така, ако не се е получила, просто поръчайте от онлайн магазин за украса.

Можете лесно да я поставите на всяка вещ  и мебел – бюро, секция, шкаф, хладилник – лесно о удобно, а когато ви омръзне просто я преместете – махнете.

 

1123Сега ще предложим друг  изключително лесен и не изискващ кой знае какви умения вариант да украсите домът си с елхичка.. От картон направете няколко конуса. Големината отново е по Ваш избор. Долната част затворете с кръг/отново от картон/ и го прикрепете с тиксо или залепете с лепило. Със сигурност имате разноцветни гирлянди от предната Коледа, които са се понакъсали и вече няма да използвате. Сега е момента да ги вкарате в действие. . Намажете конуса с лепило, а за по-голяма здравина можете да използвате топъл силикон. Сега започнете да навивате като спирала гирлянда, като се стремите да го притиснете и залепите към основата. Сега вече имате и рошави елхички, които ще радват гостите Ви. За онлайн магазин за мебели се насочете към ЛениСтил, там ще намерите голямо разнообразие от подходящи празнични мебели и обзавеждане. А сега да продължим с украсата им.

Идеите, които предлагаме са екологични и не изискват специални умения. Идеята е да научите и децата да се радват на нещата, които създават собственоръчно. Както и да участват в подготовката за този светъл празник.

Но да не се разсейваме, продължаваме със следващата еко елха за интериора на домът ви.

Използвайте тел, от която да изработите основната конструкция на елхата.  Използвайте всичко, което имате под ръка, като разноцветен целофан, криптирана хартия, панделки, дървени летви и всичко което ви дойде наум. Сега е Ваш ред, украсете така както смятате, че коледното дръвче ще изглежда прекрасно.

112 Искате ли да усетите аромата на коледното дърво в домът си, върху някой шкафче или друга мебел ? Можете да се ориентирате към онлайн магазини и да

осъществите Вашето желание.  Можете да купите от цветарски магазин декоративно иглолистно дръвче. Украсете с подходящи декорации. Хубавото в случая е това, че имате възможност да му се наслаждавате не само по Коледа, а и след това.  Има множество онлайн магазини, както за мебели, така и за украси, където можете да видите много продукти и модели.

И не на последно място ще обърнем внимание на декорация на домът ви за празниците – едно дръвче, изработено от подръчни материали. (за още идеи потърсете онлайн)

Тук имате свобода да изберете материала. Ние обаче ще заложим на дървените летвички(могат да се намерят във всеки мебелен магазин). Подберете такива с различна дължина. Предварително боядисайте в зелен цвят. Сега започнете да подреждате кръстосано една върху друга, като се стремите това да става в центъра на всяка летва. За да не се разпадне новото Ви коледно дръвче залепете с топъл силикон.

Може да изглежда така, че са подредени в синхрон, но в това е техния чар. Оформете по Ваш вкус и ето вече можете да се гордеете с творението си.

Ако не разполагате с дървени летви, спокойно можете да ги замените с дебело велпапе или шперплат. Ефекта ще бъде отново същият.

OeZKnHf6

Ако сте човек, който харесва по-модернистичната визия можете направите украса от примерно тънка ламарина или пластмаса. Изрежете кръг и започнете да правите с остър макетен нож спирала. В най-горната сложете връв, която ще можете да закачите като украса върху елхата.

Това са нашите съвети за коледна украса на вашите мебели, вашият дом и вашият интериор. Ще се радваме на обратна връзка от вас, дали се е получило, дали се е харесало на децата и как са реагирали гостите ви ! Благодарим за вашето внимание! Разгледайте онлайн магазините за мебели и украса, които предложихме.

Успех, до нови статии .

Related posts