Добре обзаведен и управляван хотел гарантира незабравима почивка

Един уютен и приятно обзаведен хотел е мечта за всеки един клиент. Когато ходим на почивка много подробно се запознаваме с условията в хотела , кухнята и допълнителни развлечения като СПА процедури, нощни заведения, басейн, възможност за спорт и други. За пълноценната ни почивка е много важно какъв е интериора, който предлага хотела. Ако всичко е износено и неприятно мръсно няма как гостите на този хотел да се чувстват комфортно. Освен това за да привлекат повече клиенти и посетители хотелиерите трябва да предложат и обслужване, което да е на ниво. Базата и условията са много важни в този бизнес. Не са случайни и звездите в категоризациите на хотелите. Стилното и елегантно обзавеждане на стаите и апартаментите прави много добро впечатление на гостите. Освен вежливото отношение от страна на персонала за да се насладите на приятни емоции и преживявания е много важно и с какви мебели за хотели е оборудвана и обзаведена хотелската стая.gg484_3-800max-

ЛениСтил отправя специално предложение към хотелиери, които имат намерение да направят подновяване на мебелировката или пък  да обзаведат новопостроения си хотел с мебели за хотели. Елегантни и стилни легла, които имат възможност да се трансформират от единични в двойни са подходящи за семейни двойки. Освен това такива стаи могат да бъдат използвани и като двойна стая с единични легла. Стилните мебели, изработени от качествени материали са желани от клиентите. Важно е освен добър външен вид леглото да бъде удобно.

Просторната хотелска стая е изключително комфортна за семейства с деца. Когато помещението предлага възможност за поставяне на допълнително легло е много удобно, когато става въпрос за настаняване на по-малко дете. Често в подобни случаи хотелиерите предлагат и настаняване в апартамент. Това е удачен вариант, тъй като възможностите за настаняване са по-добри.

Меката мебел в хотелското обзавеждане заема много важна част. Изключително добро впечатление правят такива, които са разположени в рецепцията и лоби бара на хотела. Те символизират стил, комфорт и приятни усещания. Широката и прекрасна мебел Ви предразполага към  едно приятно изживяване и пълноценна почивка. Ако стаите са просторни и широки обзавеждането с такъв диван е изключително удобно за почиващите. Когато обаче избирате мека мебел за хотел съобразете стила с останалите мебели. Желателно е да спазвате една обща концепция и линия на обзавеждане като имате два или три основни цвята, които да присъстват във всяко едно помещение.

Задължителен в хотелското обзавеждане е гардеробът. Не е необходимо обаче да слагате такъв , който да заеме една трета от стаята. Дори в случая е достатъчен двукрилен такъв. Ако почивката Ви е 5 или 7 дневна дори и да почивате с децата си не носите кой знае колко дрехи и обувки. Така че е напълно достатъчен такъв вид гардероб. По-добре е стаята да има повече свободно място, отколкото да е претъпкана с мебели, които само да се пречкат.

За да направите престоя на гостите си незабравим е нужно да дадете всичко от себе си за да се чувстват те приятно и комфортно. Обзаведете стаите с нужното внимание. Акцентите в обстановката като осветление и декори са особено важни за да изглежда помещението завършено. Това не е просто някаква стая, това е мястото за почивка, което отново да пожелаят да посетят.

Related posts