Красота и изящество от ЛениСтил

Историята на мебелното производство датира още от древността.  Неминуемо обзавеждането заема особено място в бита на хората. Днес е много популярна професията на интериорния дизайнер. Не самото обзавеждане , а начинът по който ще изглежда то е значимо. У нас мебели се произвеждат във всеки град – София, Бургас, Разград, Добрич и други. Много производители дори имат представителства на територията на цялата страна. Така обхващат голям диапазон от потребители. За улеснение много нашумяло е и онлайн пазаруването. То е лесен и бърз начин да обзаведете новото си жилище или пък да подмените част от старите си мебели.Мебели Разград

Днес мебелите не са това което бяха преди 15-20 години. Големите и масивни такива вече са заменени от такива, които имат изчистен и космически дизайн. Колкото по-семпло и опростено, толкова по-елегантно и стилно изглежда самото обзавеждане. Обектите в дома ни следва да са представени като такива, които са полезни, а не декори, които само да заобикаляме и почистваме.  Освен за жилища тези мебели са достатъчно приспособими към всякакви сгради-банки, държавни институции, хотели, офиси и навсякъде около нас.

Мебели ЛениСтил разполага с магазини във Варна, Добрич, Шумен, Разград. Във всеки от тях можете да намерите нашите най-нови модели мебели. Модата при обзавеждането е подложена на голяма динамика. Преплитат се стилове от различни периоди и така се стига до уникални и умни интериорни решения.  Приоритетни са нуждите на клиентите. Те всъщност определят и какъв ще бъде даден модел.

При обзавеждането на хотели спецификата е в това да се създадат мебели, които всъщност да го характеризират и индивидуализират. Едни и същи щрихи присъстващи във всеки вид мебел означава, че хотела е обзаведен под собствен стил и дизайн. Това прави много добро впечатление на посетителите, които използват услугите му. По принцип хотелското обзавеждане се извършва по поръчка. Така и собственика му ще бъде спокоен, че обзавеждането и цялостния интериор ще бъде уникален и неподражаем.

Мебелировката за дома бихте могли да съчетаете от различни колекции. В магазина в Разград например клиентите избират мебели, които са в по-нежни и успокояващи тонове. Но това не означава, че не могат да изберат диван с по-тъмна тапицерия например. Много е важно каква визия ще имате за обзавеждането. Ясно е, че за определен тип стаи се избират специфичните за нея мебели, но формата, размерите и стила са единствено Ваше решение.

В онлайн магазина ще намерите доста атрактивни цени и промоции, които изобщо не са изпускане. Дори и даден модел да не е наличен в Шумен, то в със сигурност го има в Разград и ние ще Ви го доставим до посочения адрес. Уверете се в качеството на нашите продукти.  Модерен или класически дизайн, разнообразие от цветове и форми. В нашите магазини ще откриете Вашето обзавеждане. Освен базовите готови модели предлагаме и опция за изработка на мебели по ваша идея и проект. Не пропускайте да се свържете с нас. Очакваме Ви!

Related posts