Готови ли сте за море?

Дрехите и аксесоарите с бохемски тенденции са най-добрите и прохладни облекла за пътуване. Бохо стилът и това лято е най-копирания и с него със сигурност ще се откроите. За пътуването заложете на удобни шорти, защото са много комфортни и стилни и красив кафтан с Източен акцент.
CIMG_7840-600x600Ако вече започнахте  да мислите за  вашата лятна ваканция и умът ви често се пренася към плажове и коктейли. Нищо не ви задържа в града и в сънищата си се гмуркате в синя вода и се разхождате по плажни улици. Не е необходимо да взимате целия си гардероб. Хубавото на лятната ваканция е, че пътувате с торбичка, която може да побере всичко, което е необходимо и да имате уникален стил и комфорт 24 часа в денонощието. Така че ние ще ви помогнем да се ограничите с основните неща, които не бива да се забравят. А ето и от какво се нуждаете за една безгрижна, елегантна и запомняща се лятна почивка!

  1. Бански, Парео, шапка очила.Те са ви нужни за плажа, където ще прекарвате по-голямата част от деня.
  2. Книга. Ако асте купили книга, която чака на рафта да я почетете, сега е момента да се прочете и да запълни с пясък страниците.
  3. Мобилен. За съжаление или за щастие не ходи никъде без него. Той ще ви потрябва да общувате с приятелите си за основни въпроси от типа: „Баня на брега?“ „Първо в бара ли ще седнем или ще отидем на вечеря?“ Ах! Тези красиви въпроси! И разбира се, камерата ще ви потрябва за безброй фотографии и направи-си-лято албум с красиви снимки!
  4. Слънцезащитните кремове и овлажнители.Изберете малки опаковки, които се побират в малка, суетна чантичка, защото кремовете са по-важни, отколкото козметиката, за да бъдете винаги свежи и готини!
  5. И накрая, вашите любими платформи! Каквото и да планирате, за да изберете от новаталятна колекция на любимата ви марка, те  ще ви следват навсякъде – от бара на плажа, докато вечеряте, на коктейл… Те са стилни, удобни и подхождат с всички тоалети!

Източник:  Онлайн магазин за обувки MES.BG

Related posts