Качествени обеци за пъп

Много интересни исторически данни дават информация за това, че още фараоните в древен Египет са носили като разкрасяващо бижу обеци за пъп. Така че тази модна тенденция не е позната само на днешните тийнейджъри и почитатели на пиърсинг изкуството. Разбира се тогава единствено най-висшестоящите са имали право да пробиват пъпа си. Редовите членове на обществото са нямали такива привилегии и ако случайно са се опитали да пристъпят това те са били наказвани със смърт. Днес звучи малко прекалено, но всъщност действителността тогава е била такава и никой не можело да бъде по-красив от фараона.13_pi

В наши дни да се постави обеца на пъп е нещо супер естествено и това , че е масово го прави и доста достъпно. На обеци за пъп – http://www.rockbunkerbg.com/  можете да намерите уникални дамски бижута, които се характеризират с висока степен на естетичност изработени са от качествени материали, като медицинска стомана. За не малко хора да се носят обеци за пъп е красиво, но свързано с определени предрасъдъци. Основно те се отказват от поставянето заради болката, която се налага да изтърпят. Всъщност наистина има известно неразположение, но то е временно и е нужно малко търпение докато обецата заздравее. Тогава няма да имате никакви притеснения относно този проблем. Много пиърсинг салони и студия където се поставят обеци за пъп – http://www.rockbunkerbg.com/ предлагат безболезнена процедура. Самото пробиване дори може и да не усетите, но след това трябва да се подготвите за поне едномесечно пазене на мястото, на което е поставено бижуто.

Особено стилно и красиво е носенето на такава обеца на пъпа, но преди да започнете да я показвате  е желателно да се погрижите тя добре да зарастне. Пъпът е доста кръвоснабден и бъдете особено внимателни непосредствено след пробиването му да носите не твърде тесни дрехи, които да дразнят и да предизвикат възпаления. Може да се наложи да използвате и антибиотичен мехлем, който да спомогне по-лесното и бързо заздравяване. Днес медицината предлага доста продукти, които не биха позволили отхвърляне на накита от тялото. Но въпреки това съвета ни е да изберете обеци за пъп – http://www.rockbunkerbg.com/ от медицинска стомана, защото това е материал, който лесно се възприема от тялото.

Най-хубавият момент е когато на плажа покажете стегнатото си коремче с новата си обичка. Изключително секси и ориенталско е излъчването с подобен накит. В някой страни като Индия и Турция това е едно от традиционните за всяка една дама бижу, както например у нас това са обиците за ухо.

Related posts