Обеци за език – мода, смелост или показност

На нестандартни и болезнени хората си слагат пиърсинг. Причините могат да са от това да подобрят външният си вид, до други по интимни и съкровени. Не са малко и психологичните причини поради които определени личности, които изпитват удоволствие от болката прилагат употребата на пиърсинг по гениталии, вътрешността на устата и езика. Носенето на обеци за език – http://www.rockbunkerbg.com/е доза смелост. Много от нас не са навити да дупчат езика си поради причини напълно понятни. Но все пак има достатъчно смелчаци от двата пола които пристъпват към прилагането на този метод за разкрасяване.img_1499c

Преди да тръгнете към мястото където ще се извърши процедурата е добре да се запознаете с основните предимства и недостатъци на пиърсинга за език. Желателно е да изберете качествена обеца. Такава, която на първо място да е щадяща за зъбите Ви. Често при неопитност и трудно приемане на чуждото тяло в устата Ви може да се стигне до изтъняване на емайла или дори до неприятно счупване и загуба на зъб. Затова не избирайте големи обеци за език – http://www.rockbunkerbg.com/ и твърди, като метални. Сложете такава която е пластична и мека. Друг момент, който вече препатили и носили или все още носят обеца на езика съветват да внимавате с храните които приемате в началото след самото продупчване. Кисели, солени и лютиви храни могат да предизвикат остри възпаления. Това са неприятни моменти, които много внимателно трябва да обмислите преди да пристъпите към самото пробиване на този важен за живота ни мускул.

Но най-важното може би в случая е това да изберете добро и ползващо се с реноме студио за пиърсинг. Изключително важно е да бъде спазвана стерилност при манипулиране с инструменти и обеци. Използването на антисептични медицински препарати е задължителен елемент при поставянето на обеци за език – http://www.rockbunkerbg.com/. Самото пробиване трябва да се извърши от опитен специалист, който е наясно с всички последици при пробиването. Ако сте попаднали на касапин има вероятност да изгубите вкусовите си рецептори и да се наложи нелеко лечение. Най-малкият проблем в случая ще бъде невъзможността Ви да се хранете. Подут език, както и изтръпване на цялата уста също са част от изненадите , с които ще се сблъскате.

Но независимо от всички неразположения след известно време ще се наслаждавате на новата си придобивка.  Затова се подгответе за това което предстои и бъдете търпеливи. Ако след известно време не успеете да свикнете с обеци за език – http://www.rockbunkerbg.com/ и се чувствате некомфортно можете да се консултирате с лекар, който да я отстрани.

Related posts