Да разчупим интериора с екзотичен холов диван

Интериорният дизайн на дома ни винаги носи своеобразен привкус и елемент на собствените ни виждания и интереси.   Затова когато избираме определена мебелировка искаме тя да бъде в пълен синхрон с нашите желания и начин на ползване. Холов диван, секция, спален комплект са едни от основните мебели, които неизменно намират своето място в дома ни. За да закупим правилният и след това да не съжаляваме за избора си трябва да  подредим правилно приоритетите на домакинството. Обърнете специално внимание на формата. Много клиенти предпочитат да заложат на ъгловите дивани като причината за това е техният елегантен дизайн и разбира се организирането на пространството. KLIO 2-cr-300x225

Когато дневната Ви е с добри показатели и правилни форми е лесно да изберете максималният размер на диван. Допълнителните възможности като функции релакс и други са определящи за нашият комфорт. Но не винаги е възможно да се възползваме максимално от това да заложим на голям като размер холов диван. Днес действително пространството в домовете ни е ограничено и трудно успяваме да намерим място за прекрасен и удобен диван. Затова ЛениСтил оставя на вас да прецените кой от предложените модели би бил наистина супер варианта за дома Ви.

В дневната обикновено каним гостите си. Не са редки случаите и когато някои от тях закъснее с прибирането или пък алкохолът е дошъл в повече. Затова се налага като един добър и гостоприемен домакин да намерите място къде приятелят Ви да пренощува. Ъгловият диван с разтегателен механизъм е едно функционално и много практично решение. Без усилия и чудене веднага настанявате госта си на удобното легло. Тази трансформираща функция на холовият диван е препоръчителна и можем да кажем, че повече от деветдесет процента от моделите разполагат с такава. Но както между отделните видове дивани има разлика така и тук механизмите и дебелината на матраците имат различни варианти. Затова един от приоритетите, на които трябва да обърнете внимание е дали ще се налага често меката мебел да бъде използвана за спане. Колкото по-дебел е слоят на матрака на седалището и облегалката толкова по-удобен за спане ще бъде дивана. Но естествено е, че това ще се отрази на цената на самата мебел. Така че преценете от какво се нуждаете. Дали от елегантна мебел, която основно ще използвате за сядане и може би няколко пъти годишно за спане или пък ще наблегнете на това да осигурите едно удобно и меко легло за гостите си или самите Вас. Много неща има които да преосмислите при покупката на холов диван. Част от тях са размера, модела, тапицерията и стила. Очакваме Ви, защото имаме какво да Ви предложим.

Related posts