Изберете за детската стая мека мебел от новата ни колекция канапета

Детската стая е мястото,  в което малчуганите трябва да усещат спокойствие и защита. Организираното добре пространство е важен момент, който също дава отражение върху удобството, което следва да осигурим на детето си. Може би когато детето е по-малко претенциите му по отношение на мебелировката не са толкова значими, но когато то поотрасне иска не само да изпитва комфорт за себе си, но и да кани тук своите приятели на гости.  Ако изберем стандартно комплексно обзавеждане за детската стая може това да не се хареса особено на подрастващите. Затова днес ще предложим едно компактно мебелиране, което може да Ви си стори наистина доста практично и интересно. В колекцията ни от модерни канапета 2016 ще намерите такива които са много подходящи за тийнейджърската стая.колекция канапета 2016

Голямото легло което е с размери между 90 и 120 см ширина изисква доста пространство и стои твърде тривиално в помещението. Стаята заприличва да спалня, а не на помещение в което детето да покани приятелите си. С поставянето на елегантно канапе от най-новата ни корекция можете да осигурите достатъчно пространство на своя наследник и комфортна среда, в която да прави всички любими неща. Наблегнете първо на избора на канапе, което задължително е с разтегателен механизъм. Предимствата на тези модели се състоят в това, че всъщност детето може да спи на удобният диван даже и в неразпънато положение на меката мебел.

Габаритите на самият диван трябва са оразмерите съгласно помещението. Поставете така, че канапето да не заема твърде голяма площ и около него да има достатъчно място за преминаване и трансформиране на меката мебел в легло. Препоръчително е да се спрете на модел от колекция 2016, който да е с лесен за манипулиране механизъм за разпъване. По този начин ще си спестите от задължението да помагате на детето всеки път когато то трябва да легне или пък стане от леглото. Затова малко по-горе споделихме, че когато седалищната част е с добра ширина, то няма да има нужда дори да се извършват подобни манипулации.

Изберете забавна, цветна и здрава тапицерия, която да покрива канапето. Много родители с цел да запазят свежестта на меката мебел купуват и допълнителни шалтета, с които го покриват. Децата са невнимателни и могат да разлеят сок или да изцапат с храна канапето и вземането на превантивна мярка също има благоприятен ефект. Предлагат се и тапицерии, които са непопиващи, като по този начин се запазва и полиуретановата пяна която се използва за пълнеж. Освежете детската стая и изберете канапе, което детето Ви да използва с лекота и удоволствие.

 

Related posts